Jump to Navigation

Τούρτα με μπισκουί, μους σοκολάτας και επικάλυψη απο σοκολάτα Γκανάζ!

up
27 users have voted.
 Για τη βάση60 γρ. Λευκό αμύγδαλο70 γρ. Φιστίκι Αιγίνης50 γρ. Άχνη70 κουβερτούρα50 κρέμα γάλακτος10 γρ. Κορν φλάουρ60 γρ. ΑσπράδιΧτυπάω στο μπλέντερ το αμύγδαλο, το φιστίκι και την άχνη. Προσθέτω το κορν φλάουρ. Ρίχνω το ασπράδι χωρίς να το χτυπήσω και ανακατεύω. Λιώνω τη σοκολάτα μαζί με τη κρέμα και αδειάζω στο πρώτο μείγμα. Αδειάζω σε 2 τσέρκια 20αρια και ψήνω στους 170´ για 10-12´.Για τη μους250 γρ. Γάλα πολύ ζεστό500 γρ. Κουβερτούρα ψιλοκομμένη400 κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή.Ξύσμα από ένα πορτοκάλι50 γρ.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Πάστες Κασετίνα στην πιο Εύκολη Εκδοχή!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
115 users have voted.
 Πάστες Κασετίνα Όνειρο, Πόσοι τις θυμάστε;;Μια ξεχασμένη στο χρόνο συνταγή για τις ονειρικές Πάστες Κασετίνα που έκαναν Θραύση.

Ασυνήθιστος Χαλβάς Λεμονιού με Εκπληκτικά Αρώματα, Σπυρωτη Γεύση και Έκπληξη στο εσωτερικό του Μοναδική!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
390 users have voted.
Μοσχοβολιστός Σιμιγδαλένιος Χαλβάς Λεμονιού Ανεπανάληπτος!!Ένας Ασυνήθιστος Χαλβάς Λεμονιού με Εκπληκτικά Αρώματα, Σπυρωτη Γεύση και Έκπληξη στο εσωτερικό του Μοναδική!!!Μοσχοβολυστός Χαλβάς Λεμονιού Όνειρο!!Για το Σιρόπι700 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική670 γρ Νερό300 γρ Φρέσκος Χυμός Λεμονιού2 Βανίλιες2 Φλούδες ΛεμόνιΓια το Χαλβά130 γρ Σησαμέλαιο ή Ηλιέλαιο340 γρ Σιμιγδάλι Χονδρό30 γρ Κουβερτούρα 70%Για

Τα ωραιότερα Κοκάκια που έχετε φτιάξει και δοκιμάσει!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
320 users have voted.
Τα Θεϊκά Κοκάκια του BakeiT με Πάντα Επιτυχημένη Συνταγή!Πιστεύω η ωραιότερη και πάντα Επιτυχημένη Επαγγελματική Συνταγή για τα ωραιότερα Κοκάκια που έχετε φτιάξει και δοκιμάσει.

Καριόκες -Γευστικές -Εύκολες !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
775 users have voted.
 Γευστικές εύκολες καριόκες!!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΒράζω για δυο λεπτά 200 γραμ ζάχαρη με τέσσερις κουταλιές κακάο ,200 γραμ νερό και μισό κουταλάκι κανέλα .Τρίβω στο μούλτι 150 γραμ μπισκότα και 250 γραμ καρύδια και τα ρίχνω στο υγρό με δυο κουταλιές σούπας κονιάκ .Ανακατεύω κάνω μπαστούνι.Το τυλίγο με μεμβράνη ή λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο.Βάζω ψυγείο η κατάψυξη να παγώσει .Τις περνάω από γλάσο που έκανα


Main menu 2

1 | by Dr. Radut