Jump to Navigation

ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΣΤΙΓΜΗΣ ΧΩΡΙΣ ΒΡΑΣΙΜΟ

up
34 users have voted.
ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ  ΣΤΙΓΜΗΣ ΧΩΡΙΣ ΒΡΑΣΙΜΟ  Οι κρέμες στιγμής σε σκόνη ξέρω ότι είναι μια ευκολία κυρίως για τους αρχάριους ή γι'αυτούς που δεν διαθέτουν πολύτιμο χρόνο για την παρασκευή κάποιας άλλης χειροποίητης κρέμας. Τί κάνουν όμως όσοι δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τέτοιους είδους παρασκευάσματα τα οποία είναι γεμάτα ζάχαρη και πολλές φορές άνοστα και "επίπεδα" σε γεύση? Μα φυσικά φτιάχνει τη δική του κρέμα στιγμής με ποιοτικά υλικά και με την ελάχιστη δυνατή ζάχαρη η οποία μάλιστα είναι και...
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο lixoudiesmarifanis.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΓΛΥΚΟ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
86 users have voted.
ΓΛΥΚΟ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΚαλή χρονιά σε όλους φίλοι μου!Με τη συνταγή αυτή -την πρώτη για το νέο έτος- θα σας δείξω πως μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε ελαφριά γλυκάκια ανακυκλώνοντας κομμάτια βασιλόπιτας που περίσσεψαν από την Πρωτοχρονιά! Υλικά για 6 ατομικά μπολ: 2 μεγάλα κομμάτια βασιλόπιτα θρυμματισμένα1 φάκελος κρέμα ζαχαροπλαστικής στιγμής με γεύση βανίλια + το γάλα που αναφέρεται στις οδ

ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
108 users have voted.
ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙΥπέροχο και παραδοσιακό γλυκό γεμάτο αρώματα και γεύση! Υλικά:1 πακέτο φύλλο για κανταΐφι250 γρ.

ΠΑΝΑΚΟΤΑ | Panna cotta

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
77 users have voted.
ΠΑΝΑΚΟΤΑ | Panna cotta  Panna cotta: Ένα υπέροχο επιδόρπιο ιταλικής καταγωγής με φινέτσα και στυλ! Δροσιστικό και νόστιμο, αυτό το γλυκάκι ταιριάζει όλες τις εποχές ιδιαίτερα το καλοκαίρι και ολοκληρώνει ιδανικά ένα πλούσιο γεύμα από κρεατικά ή θαλασσινά.Τα υλικά είναι λίγα όπως επίσης και η προετοιμασία. Ένα βελούδινο γλυκό που θα ξετρελάνει όποιον το κεράσετε!Υλικά για 6 μερίδες:600γρ.

ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
111 users have voted.
ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ  ΜΕ ΠΤΙ ΜΠΕΡ Δροσερό  γλυκάκι με πτι-μπερ,κρέμα μπανάνας και γκανάς σοκολάτας. Μια εύκολη συνταγή για το καλοκαίρι με πολύ οικονομικά υλικά Υλικά για ένα μικρο πυρεξάκι 27 × 18:Για την κρέμα μπανάνας:1 φάκελος άνθος αραβοσίτου με γεύση μπανάνα (για βράσιμο)γάλα φρέσκο όσο ζητάει το άνθος αραβοσίτου 5 κουτ.σ.

ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
72 users have voted.
ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΑπαλή, αφράτη μους σοκολάτας ακόμα και στη νηστεία γίνεται; Βεβαίως και γίνεται! Με ελάχιστα υλικά μπορούμε να ετοιμάσουμε γευστικές μους ως νηστίσιμο επιδόρπιο αλλά και για κάθε περίσταση όλο το χρόνο...Υλικά:500ml φυτική κρέμα ψυγείου για σαντιγί (χωρίς ζωικά λιπαρά)250γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut