Jump to Navigation

Σπάλα χοιρινή με πατατούλες !!!

up
41 users have voted.
Σπάλα χοιρινή με πατατούλες στη γάστρα !!!Υλικά1 κιλό σπάλαελαιόλαδοχυμό λεμονιούαλάτι πιπέριρίγανη1 σκελίδα σκόρδο2 κουτ σούπας μουστάρδα πατάτες κομμένες κυδωνάτες' Ολα μαζί τα υλικά στο ταψί .Ανακατεύουμε πολύ καλά και ψήνουμε στην γάστρα στους 220 βαθμούς για 1ώρα και 30 λεπτά.Ανοίγουμε στο τέλος την γάστρα να πάρει λίγο χρώμα ! Καλά όρεξη !!!ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Marina Hatzidaki-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ  
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Kρεμμυδοντολμάδες στον φούρνο!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
76 users have voted.
Kρεμμυδοντολμάδες φούρνου είναι ένα εξαιρετικά μερακλίδικο και ενδιαφέρον γεύμα, εμπνευσμένο από τη μεσογειακή κουζίνα!!!Υλικά:6-7 κρεμμύδια μεγάλα500 γρ. κιμά ανάμικτο100 γρ. ρύζι καρολίνα1 πιπεριά πράσινη3-4 κ.σ. μαϊντανό1 κ.σ. πελτέ ντομάτας300 γρ. χυμό ντομάτας1/2 φλ.κ. κρασί κόκκινο1 φλ.κ. ελαιόλαδο1/2 κ.γ.

Κότσια στον φούρνο με πατάτες !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
130 users have voted.
Χοιρινά κότσια στον φούρνο με πατάτες !!!    Υλικά    χοιρινο 1-2 κιλά κότσια    πατατες 6-7 περίπου    Για τη μαρινάδα    αλατι Κατά βούληση    πιπέρι Κατά βούληση    ρίγανη 1-2 κουταλάκια του γλυκού    μουσταρδα 150 γραμμάρια περίπου    σκορδο 1-2 σκελίδες    ελαιολαδο 1 ποτηράκι του κρασιού    λεμονι ΕκτέλεσηΑρχικά παίρνουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε, τις πλένουμε και τις κόβουμε κυδωνάτες

Το πιο νόστιμο και μαλακό χοιρινό σουβλάκι χωρίς πολλά μπαχαρικά!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
159 users have voted.
Μάθε πως να φτιάξεις τα πιο τέλεια χοιρινά σουβλάκια για την Τσικνοπέμπτη κι όχι μόνο  ..Πλέον κάνω τα χοιρινά σουβλάκια μόνο με αυτόν τον τρόπο! Εύκολα και απλά!Σουβλάκι χοιρινό. Συνταγή για το πιο νόστιμο και μαλακό χοιρινό σουβλάκι χωρίς πολλά μπαχαρικά!

Κοτοτηγανιά με χοιρινά λουκάνικα, μανιτάρια και μπίρα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
152 users have voted.
Δευτέρα σήμερα και η εβδομάδα με την Τσικνοπέμπτη 2024 έφτασε. Μια ακόμα ημέρα που η παράδοση θέλει το "τσίκνισμα" δηλαδή την κατανάλωση ψητού κρέατος και παραδοσιακά χοιρινού κρέατος.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut