Jump to Navigation

ΡΟΛΟ ΚΙΜΑ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ ♦♦ POLPETTONE AL BACON

up
215 users have voted.
ΡΟΛΟ ΚΙΜΑ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝΤο ρολό κιμά είναι η εύκολη και γευστική λύση για ένα τραπέζι, για τον μπουφέ ή γιά το κυριακάτικο γεύμα. Αρέσει σε όλους και μπορεί να συνδυαστεί με μια ποικιλία από συνοδευτικά.Ακόμη ένα ρολό κιμά λοιπόν, ψημένο στον φούρνο. Η ιδιαιτερότητα του είναι στο στήσιμο του, αφού το μίγμα του κιμά απλώνεται επάνω στις φέτες του μπέϊκον και τυλίγεται σαν ρολό. Οι φέτες του μπέϊκον αγκαλιάζουν το ρολό και εξωτερικά και δεν το αφήνουν να στεγνώσει, ενώ του δίνουν και πολύ ωραία γεύση.Το συνόδεψα με πατάτες φούρνου.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΟ SLOW COOKER // STINCO DI MAIALE ALLA SLOW COOKER

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
345 users have voted.
ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΟ SLOW COOKER Επιστροφή στις αναρτήσεις στο laboratorio, έπειτα από σχεδόν δίμηνη απουσία, που νομίζω ότι ήταν και πιο μακρόχρονη μέχρι τώρα ...

ΤΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΤΥΡΙ // CHEESY TACO BAKE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
479 users have voted.
 ΤΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΤΥΡΙΗ Tex-Mex εκδοχή της κιμαδόπιτας, με τσιπς τορτίγιας και πεντανόστιμο ραγκού μοσχαρίσιου κιμά με πολλά μπαχαρικά!

ΜΠΑΜΙΕΣ ΛΑΔΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ // GOMBI IN UMIDO AL FORNO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1160 users have voted.
ΜΠΑΜΙΕΣ ΛΑΔΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟΜπάμιες! άλλοι τις αγαπάνε, άλλοι δεν θέλουν ούτε να τις ακούσουν! Έμενα προσωπικά μου αρέσουν, αλλά δεν φτιάχνω και τόσο συχνά, γιατί κανένας άλλος στην οικογένεια δεν μοιράζεται τον ενθουσιασμό μου γι΄αυτές! Η γιαγιά μου μαγείρευε τις μπάμιες πάντα λαδερές και στην κατσαρόλα.

ΕΝΤΙΣΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ // ENCHILADAS DI POLLO AL FORNO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
561 users have voted.
ΕΝΤΙΣΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ,  ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟΣήμερα σας προτείνω ένα πολύ νόστιμο πιάτο από την μεξικάνικη κουζίνα. Εντσιλάδας με γέμιση κοτόπουλο και τυριά.Αλλά ας ξεκινήσουμε από τα βασικά : οι εντσιλάδας (enchiladas) είναι γεμιστές τορτίγιες, που γαρνίρονται με σάλτσα ντομάτας με πιπεριές.

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ // MELANZANE "PAPOUTSAKIA" (SCARPETTE)

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
857 users have voted.
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑΑποχαιρετούμε σιγά σιγά και το καλοκαιράκι, με ένα από τα πιο κλασσικά μαμαδίστικα φαγάκια της εποχής, τις μελιτζάνες παπουτσάκια.Αυτό το φαγητό δεν το πολυσυνηθίζαμε στο σπίτι, και όταν καμία φορά έφτιαχνε παπουτσάκια η μαμά μου, και όχι η γιαγιά Ανδρομάχη, που ήταν πιο παραδοσιακή και δεν συνήθιζε να φτιάχνει φαγητά της αστικής κουζίνας, ήταν λίγο ανορθόδοξα, καθώς δεν έβαζ


Main menu 2

1 | by Dr. Radut