Jump to Navigation

ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΡΟΚΦΟΡ

up
45 users have voted.

Τα ζυμαρικά είναι πάντα αγαπημένα και αποτελούν μία εύκολη λύση για τις καθημερινές ημέρες της εβδομάδας.ΥΛΙΚΑ1 πακέτο πένες (500γρ.)150γρ. τυρί τύπου ροκφόρ ή γκοργκοτζόλα τριμμένο80γρ. καρύδια τριμμένα1 ποτήρι λευκό κρασί250γρ. κρέμα γάλακτος2 κ.σ. κορν-φλάουρ2 κ.σ. βασιλικό ψιλοκομμένοαλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδοΕΚΤΕΛΕΣΗΒράζουμε τις πένες σε άφθονο αλατισμένο νερό. Βάζουμε το κρασί, μαζί με 150γρ. νερό και την κρέμα γάλακτος να βράσουν σε χαμηλή φωτιά. Μόλις πάρουν βράση, προσθέτουμε το κορν-φλάουρ και το τυρί και ανακατεύουμε ώσπου να λιώσει και να αρχίσει να πήζει.

Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο www.2daycook.com

Σχετικές συνταγές

Ελαιόλαδο: Μία καταπληκτική ιδιότητα που ίσως δεν γνωρίζετε

(www.2daycook.com)
up
467 users have voted.
Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από ερευνητές του τεχνολογικού πανεπιστημίου του Μονάχου TUM) έδειξε ότι τα «φυτικά» έλαια και ειδικά το ελαιόλαδο μπορούν να ρυθμίσουν το αίσθημα της πείνας μετά από την κατανάλωση τους.Εργαστηριακές ομάδες του πανεπιστημίου του Μονάχου και της Βιέννης, με την επιμέλεια των καθηγητών Peter Schieberle καιVeronica Somoza, αντίστοιχα, μελέτησαν τέσσερα διαφορετικά εδώδιμα

ΔΕΙΤΕ: Τα ροφήματα του καλοκαιριού: ποια είναι τα πιο υγιεινά

(www.2daycook.com)
up
523 users have voted.
Όλα αποτελούν αγαπημένα καλοκαιρινά ροφήματα, κάποια, όμως, είναι πιο υγιεινά από τα άλλα. Δείτε τι σας προσφέρει το καθένα και κάντε τις επιλογές σας. Το κρύο τσάι σας δροσίζει, το milk shake όμως σας «γεμίζει» και καλύπτει την όρεξή σας για κάτι γλυκό. Ο καφές σας είναι απαραίτητος και τα smoothies έχουν αρχίσει να σας ενθουσιάζουν.

Ψάρι στη λαδόκολλα με πορτοκάλι

(www.2daycook.com)
up
349 users have voted.
Μια συνταγή για να φτιάξετε εύκολα ψάρι, χωρίς να μυρίσει όλο το σπίτι. Πλούσια σε καλά λιπαρά, άπαχη πρωτεΐνη και χωρίς πολλές θερμίδες.Υλικά 1 μέτριο ψάρι για φούρνο (μπορεί να είναι τσιπούρα, φαγκρί, συναγρίδα…) 1 πορτοκάλι 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Ανοίγουμε μια λαδόκολλα και την απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας.

Αδυνατίζει το νερό πριν από το φαγητό

(www.2daycook.com)
up
244 users have voted, including you.
Τη συμβουλή σε όσους θέλουν να αδυνατίσουν να πίνουν δύο ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα, δίνουν επιστήμονες από τη Γερμανία. Αναλύοντας τα ευρήματα 11 προγενέστερων κλινικών μελετών, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι ενήλικες που πίνουν αυτή την ποσότητα νερού πριν από κάθε γεύμα χάνουν περίπου δύο κιλά περισσότερα συγκριτικά με όσους δεν την καταναλώνουν, ανεξάρτητα από τη δίαιτα που ακολουθούν.

Επτά, από τις πιο επεξεργασμένες και ανθυγιεινές τροφές

(www.2daycook.com)
up
237 users have voted.
Επτά, από τις πιο επεξεργασμένες και ανθυγιεινές τροφές που καλό είναι να… αλλάζετε διάδρομο, όταν τις βρίσκετε μπροστά σας στο σούπερ μάρκετ. Οι επεξεργασμένες τροφές, για όσους ειδικά ζούμε στην πόλη και δεν έχουμε τη δυνατότητα της διατήρησης του προσωπικού μας μποστανιού ή τον χρόνο και το κέφι για μαγείρεμα, είναι αναπόφευκτο κακό.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut