Jump to Navigation

Μανιταρόσουπα με φινόκιο

up
437 users have voted.
Νόστιμη, εύκολη, χορταστική και πάνω απ' όλα ελαφριά, αυτή η μανιταρόσουπα είναι ιδανική για τα κρύα βράδυα του χειμώνα και... γιατί όχι... και για τα μεσημέρια!Related Posts Φινόκιο με αυγά Μανιταρόσουπα με πράσο Μανιταρόσουπα
Διάβασε τη συνταγή στο syntages.matia.gr

Σχετικές συνταγές

Αυτή η Σούπα είναι βάλσαμο για το στομάχι!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
155 users have voted.
 Σήμερα Φίλοι μου σας δείχνω πραγματικά μια συνταγή που αξίζει σίγουρα πολλά και αυτό σας το υπογράφω!!

Σούπα Γκούλας!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
148 users have voted.
Σούπα Γκούλας!!ΥΛΙΚΑ1κιλό βοδινό κύβους (μπουκιές)3 κρεμμύδια κύβους 3 πιπέρια κύβους 5 πατάτες κύβους 2 καρότα κύβους 3 σκελίδες σκόρδο 2 ντομάτες κύβους 3 κουταλιές γλυκιά πάπρικα 3 κουταλιές κύμινο 1 κουταλιά πιπέρι Αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να μαραθει το βγάζουμε από την κατσαρόλα και προσθέτουμε την πάπρικα, κύμινο, πιπέρι και σοτάρουμε λίγο και προσθέτουμε τ

Μανιταρόσουπα βελουτέ!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
170 users have voted.
Εύκολη και πολύ νόστιμη Μανιταρόσουπα βελουτέ!!!Η μανιταρόσουπα βελουτέ είναι μια εξαιρετικά νόστιμη επιλογή για τις κρύες μέρες του χειμώνα, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια υγιεινή και ελαφριά επιλογή για όσους δεν καταναλώνουν κρέας!!!Υλικά:1/2 κ. μανιτάρια λευκά1 κρεμμύδι μέτριο1 πράσο μέτριο400ml γάλα800ml ζωμό μανιταριών (ή λαχανικών)1/2 κ.γ. θυμάρι1/2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά1/2 φλ.κ.

Κιμαδόσουπα - γιουβαρλάκια στη χύτρα ταχύτητας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
326 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Σας αρέσουν τα γιουβαρλάκια αλλά δεν προλαβαίνετε να τα φτιάξετε γιατί απαιτούν τον χρόνο τους και κάποια διαδικασία; Σας έχω τη λύση που την έχουμε εφαρμόσει ήδη αρκετές φορές μια και ο παππούς μας θέλει τα γιουβαρλάκια διαλυμένα μέσα στη σούπα. Αυτός ήταν ο λόγος που για πρώτη φορά δοκιμάσαμε αυτό που εγώ ονομάζω κιμαδόσουπα-γιουβαρλάκια.

Σούπα λαχανικών !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
329 users have voted.
ΣΟΎΠΑ ..... ΛΑΧΑΝΙΚΏΝ .... ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΗ !!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΚόβω ένα πράσο μεγάλο σε κομμάτια3 καρότο σε κομμάτια3 πατάτες σε κομμάτια2 ξερά κρεμμύδια σε κομμάτιαΚαι 3 με 4 κλωνάρια σέλινο3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και ένα κουταλάκι του γλυκού βούτυρο στην κατσαρόλα..


Main menu 2

1 | by Dr. Radut