Jump to Navigation

Καραμέλα σπιτική με άρωμα βουτύρου!!!

up
68 users have voted.

Είχα ακούσει πολλές φορές να φτιάχνουν σπιτική καραμέλα και η αλήθεια είναι ότι μου φαινόταν βουνό. Την τελευταία φορά μια φίλη μου την έφτιαξε βράζοντας ζαχαρούχο γάλα στη χύτρα επί δύο ώρες (το κουτί πρέπει να είναι κλειστό και να είναι σκεπασμένο με νερό). Αυτό μου φάνηκε ακόμα πιο βουνό και πολύ προκάτ. Μια και αγαπάω τα χειροποίητα και παραδοσιακά είπα να βάλω τα δυνατά μου και να φτιάξω μια νόστιμη καραμέλα η οποία είναι τέλεια για γέμιση και επάλειψη, ακόμα και για να την πιεις.

Λίστα για ψώνια

Διάβασε τη συνταγή στο oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΤΑΡΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ | QUICHE LORRAINE ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
188 users have voted.
ΤΑΡΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ | QUICHE LORRAINE ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΤάρτα κοτόπουλου, "quiche lorraine" έχω να σας προτείνω αυτή τη φορά! Μια πεντανόστιμη λιχουδιά που έχει πολλαπλό ρόλο στο οικογενειακό τραπέζι.

ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΕΡΑΣΜΑ | ΜΙΝΙ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
144 users have voted.
ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΕΡΑΣΜΑ | ΜΙΝΙ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕ | ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ΜΕ ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑΥπέροχη και πανεύκολη ιδέα για κάθε επίσημη περίσταση.Πρακτικό κέρασμα που αγαπούν όλοι!  Εξοικονομήστε χρήματα κάνοντας τα δικά σας κέρασμα και είμαι σίγουρη ότι θα τους αφήσετε όλους ικανοποιημένους με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

Το Master Chef Home Cooking Party της Ρόζας

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
379 users have voted.
 Η Ρόζα μεγάλωνε και γινόταν 7 χρονών και η μαμά της είχε την καλύτερη ιδέα για πάρτυ!Ένα μαγειρικό πάρτυ στη βεράντα με τις φίλες της όπου τα κορίτσια θα ετοίμαζαν όλα μαζί τη γενέθλια τούρτα. Το θέμα; Κλασικό και αγαπημένο... η Πεντάμορφη και το Τέρας.Με κάλεσε, λοιπόν, η μαμά της Ρόζας για να το οργανώσουμε. και όλα...

Το Master Chef Home Cooking party της Ελένης

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
914 users have voted.
Αναζητάτε δημιουργική απασχόληση για το πάρτυ του παιδιού σας; Σας έχω την καλύτερη λύση!Γιατί όταν λέμε ότι κάνουμε πάρτυ εννοούμε ....Διασκεδάζουμε!Δημιουργούμε! Γινόμαστε ομάδα!Μαθαίνουμε! ...

Αλμυρές φωλίτσες σφολιάτας με ύφος μεγάλου σεφ!

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
1003 users have voted.
Εύκολα, γρήγορα, οικονομικά, εντυπωσιακά και γευστικά είναι το μότο της εποχής για το φαγητό μέσα και έξω από το σπίτι. Και πολύ περισσότερο μέσα στο σπίτι όταν μιλάμε για παιδιά και εργαζόμενους γονείς! Χτες έφυγα νωρίς από τη δουλειά, μη φανταστείτε, στις 7 πάτησα το πόδι μου στο σπίτι, και είπα να κανακέψω λίγο τα παιδάκια μου ετοιμάζοντας κάτι διαφορετικό και ιντριγκαδόρικο.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut