Jump to Navigation

Καλά Χριστούγεννα !

up
33 users have voted.
Χρόνια Πολλά !Να περάσετε Καλά Χριστούγεννα με αγάπη και ευτυχία γύρω σας.
Διάβασε τη συνταγή στο cookingandart-marion.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

ΠΑΣΧΑ 2022

(tantekiki.blogspot.gr)
up
64 users have voted.
 Σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!! Είθε η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει φως στις ψυχές μας και να επικρατήσει υγεία, αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!

(tantekiki.blogspot.gr)
up
321 users have voted.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλο τον κόσμο! Μακάρι η γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει υγεία, αγάπη, ειρήνη, χαρά και ευημερία!!! Και του χρόνου!!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!

(tantekiki.blogspot.gr)
up
689 users have voted.
Χριστός Ανέστη!! Χρόνια πολλά, σας εύχομαι, χρόνια γεμάτα απ' όλα όσα επιθυμεί ο κάθε ένας από σας ξεχωριστά και κυρίως γεμάτα υγεία, αγάπη, ελπίδα και χαμόγελα! Χρόνια πολλά και σε όλους και όλες που, σήμερα, γιορτάζουν σήμερα την ονομαστική τους γιορτή!! 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016!!!

(tantekiki.blogspot.gr)
up
453 users have voted.
Καλή σας μέρα και καλή χρονιά!! Εύχομαι σε κάθε έναν χωριστά το 2016 να είναι γεμάτο υγεία, αγάπη, χαμόγελα και αισιοδοξία, έμπνευση και δημιουργίες αλλά και υπομονή!! Μακάρι η ζωή όλων να γίνει καλύτερη και κάθε κακό να μείνει πίσω!!! Η άφιξη του νέου χρόνου ας γεννήσει και την ελπίδα για ειρήνη και ...έστω και λίγη, ευημερία!!!!

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!

(tantekiki.blogspot.gr)
up
957 users have voted.
Χριστός Ανέστη!! Χρόνια πολλά σε όλους και ιδιαίτερα σε όσους γιορτάζουν σήμερα, με υγεία, αγάπη, χαρά και αισιοδοξία εύχομαι ολόψυχα! Μακάρι η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και την Ανάσταση στις καρδιές και τη χώρα μας!!!Να περάσετε πανέμορφα τούτη την Άγια μέρα και να απολαύσετε τον παραδοσιακό οβελία!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut