Jump to Navigation

ΤΟΥΡΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΣ!!!!!Φέτος στα

up
294 users have voted.
ΤΟΥΡΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΣ!!!!!Φέτος, στα 5α γενέθλια του βαφτιστικού μου, αποφασίσαμε να γίνουμε όλοι πειρατές!!!! Μετατρέψαμε την αυλή σε πειρατικό νησί, ντυθήκαμε αναλόγως και φυσικά δεν έλειπαν από το τραπέζι πειρατικές λιχουδιές και φυσικά το σοκολατένιο πειρατικό καράβι- τούρτα!!                              Το καράβι από χαρτόνι ξετρέλανε τα μικρά πειρατάκια μας που βάλθηκαν να εξοντώσουν όλους τους αντιπάλους!!!...και φυσικά το διασκεδάσαμε μικροί μεγάλοι!!!!!! ;) 
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο happyfrogcakes.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Cheesecake τριπλής σοκολάτας

(epipantosepistitou-efik.blogspot.gr)
up
6 users have voted.
Σήμερα γιορτάζουμε και κερνάμε λαχταριστό cheesecake σοκολάτας, απόλυτα και τριπλά σοκολατένιο! Το blog κλείνει 7 χρόνια ζωής και μοιράζομαι μαζί σας αυτή την τέλεια συνταγή για cheesecake με βάση από σοκολατένια μπισκότα και 3 διαφορετικές στρώσεις θεϊκής μους από τυρί κρέμα με λευκή κουβερτούρα, κουβερτούρα γάλακτος και  από πάνω σοκολάτα κουβερτούρα!  Υλικά

Κέικ σοκολάτας με γκανάζ / Chocolate cake with ganache

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
405 users have voted.
Πάντα πρέπει να έχουμε λόγους να γιορτάζουμε. Για το παραμικρό.

''Τούρτα'' Καρυδόπιτα & πρασινάδα / Birthday Walnut pie

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
687 users have voted.
Xρόνια Πολλά!Χριστός Ανέστη. Να είμαστε καλά και του χρόνου.Νομίζω πως φάγαμε αρκετά αυτές τις μέρες. Εγώ θα πω πως έφαγα κανονικά. Πιο πολύ ήταν τα τσιμπολογήματα στα τσουρέκια, στα κουλούρια, στα πασχαλινά αυγά (σοκολατένια και μη..), γλυκά και πάλι γλυκά.Για την Κυριακή του Πάσχα έκανα το μιλφέιγ. Ένα μεγάαααλο πυρίμαχο. Την Δευτέρα του Πάσχα το βράδυ φαγώθηκε το τελευταίο κομμάτι.

Δέντρο από ζαχαρόπαστα / Sugar paste tree !

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
297 users have voted.
Σήμερα έχει Ζαχαρόπαστα!Δεν είναι ''φρέσκια'' αλλά μια παλιά δημιουργία. Η αλήθεια είναι πως έχω επιθυμήσει λίγο να κάνω κάτι με το γλυκό ‘’ζυμαράκι’’.Κάτι θα κάνω όμως τώρα που δρόσισε ο καιρός. Βέβαια έχω και απίστευτες οχλήσεις (aπό το κοινό μου στο σπίτι) να κάνω μπισκότα βανίλιας και φυσικά να τα στολίσω με ζαχαρόπαστα. Ετσι, χωρίς λόγο. Μόνο για την απόλαυση και τη γεύση.

Μπισκότο με κρέμα βουτύρου - Το γλυκό των παιδικών μας χρόνων / Biscuit with butter cream - Τhe treat of our childhood !

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
204 users have voted.
Σας χρωστάω κέρασμα, δεν το ξέχασα. Γλυκό κέρασμα για καλή αρχή στο κοριτσάκι μου. Δεν έφτιαξα κάτι δύσκολο ούτε εξεζητημένο.Διάλεξα ένα γλυκό των παιδικών μου χρόνων και αναμνήσεων. Αυτό που βρισκόταν στο ψυγείο τις μέρες των διακοπών που δεν είχαμε σχολείο και κάποιες φορές για αλλαγή γινόταν και σοκολατένιο.Αυτό που μας το έφτιαχνε η μαμά μου όταν ήμασταν μικρές με την αδελφή μου.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut