Jump to Navigation

ΤΖΙΝΤΖΕΡ, ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ : ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ ♦♦ ZENZERO, LIMONE E MIELE : RIMEDIO NATURALE PER IL RAFFREDDORE

up
104 users have voted.
ΤΖΙΝΤΖΕΡ, ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ : ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ Κατά την διάρκεια του χειμώνα οι ιώσεις και τα κρυολογήματα είναι σίγουρα στο φόρτε τους. Οταν βέβαια τα συμπτώματα είναι έντονα και επίμονα, δεν κάνουμε γιατροσόφια, αλλά καταφεύγουμε στον φαρμακοποιό μας για συμβουλή και στον γιατρό μας για θεραπεία. Μπορούμε όμως να ανακουφίσουμε τα συμπτώματα και να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα της λαϊκης θεραπευτικής. Ετσι ενα ζεστό τσάϊ με μέλι θα καταπραϋνει τον πονεμένο λαιμό και θα μαλακώσει τον βήχα, ιδίως αν βάλουμε μέσα και λίγο θυμάρι.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΤΣΑΪ ΧΩΡΙΣ ΒΡΑΣΙΜΟ! ♦♦ TE' FREDDO SENZA COTTURA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
67 users have voted.
ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΤΣΑΪ ΧΩΡΙΣ ΒΡΑΣΙΜΟ! Η αγάπη μου για το τσάϊ γνωστή, δηλωμένη συχνά και ποικιλοτρόπως! Αν τον χειμώνα φτιάχνω τα μείγματα μου για ζεστό αρωματικό τσάϊ (εδώ), το καλοκαίρι φυσικά δεν παραλείπω να φτιάχνω κρύο τσάϊ, σκέτο ή και πάλι αρωματικό. Για να φτιάξω το κρύο τσάϊ, το λογικό είναι πρώτα να βράσω τα φύλλα του τσαγιού και μετά να κρυώσω το αφέψημα, βάζοντας το στο ψυγείο.

ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΣΤΟ ΤΣΑΪ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ♦♦ TE' AROMATIZZATO CON AROMI NATURALI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
159 users have voted.

  ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΣΤΟ ΤΣΑΪ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ Εδω και 10 περιπου χρονια εχω σταματησει να πινω καφε! Δεν το εκανα για καποιο συγκεκριμενο λογο, η αφορμη ηταν μια αρκετα μακροχρονη ομοιοπαθητικη θεραπεια, που ειχε ως αποτελεσμα οχι μονο να απεξαρτηθω τελειως απο τον καφε, αλλα να μην με "τραβαει" πια καθολου.



Main menu 2

1 | by Dr. Radut