Jump to Navigation

Τα χρώματα του Νοέμβρη σε μαρμελάδα με λίγη ζάχαρη

up
260 users have voted.
Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Είναι από κείνες τις μέρες που δεν μπορώ να σκεφτώ τί να πω! Είναι από κείνα τα πρωινά που δεν έχω διάθεση να δω την ομορφιά της φύσης γιατί κι αυτή χάνεται μπροστά στον ανθρώπινο πόνο αλλά και στο ανθρώπινο μίσος! Δεν θα πω τίποτα περισσότερο γιατί ό,τι και να πω είναι λίγο! Το μόνο που μπορώ να πω είναι να ευχηθώ να βάλει ο άνθρωπος μυαλό και να μην αυτοκαταστρέφεται γιατί είναι ικανός για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Λικέρ 44... ένα παλιό γαλλικό λικέρ

(tantekiki.blogspot.gr)
up
105 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Στον απόηχο του χειμώνα και με τον ερχομό της άνοιξης έτυχε να συμπέσει η μέρα που άνοιξα, για δεύτερη φορά, ένα αγαπημένο, παραδοσιακό, γαλλικό λικέρ...

Σπιτικό λικέρ με στιγμιαίο καφέ

(tantekiki.blogspot.gr)
up
170 users have voted.
Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!Ξεκινώντας τη νέα χρονιά πάντα κάνεις έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, έτσι δεν είναι; Πολλές φορές, ειδικά τα τελευταία χρόνια, καταλήγεις κι εσύ, όπως κι εγώ, να σκέφτεσαι ότι έφυγε ακόμα μια δύσκολη χρονιά και κάπου εκεί κοντά στο τέλος της ή στην αρχή της νέας χρονιάς, αρχίζεις να κάνεις σχέδια για το πώς η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη, πιο οργανωμέ

Σάλτσα πραλίνας και ένα σοκολατένιο ημισφαίριο με παγωμένη καρδιά

(tantekiki.blogspot.gr)
up
429 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Έχεις παρατηρήσει πώς κάποιοι άνθρωποι, στην εποχή μας, αρνούνται τα γλυκά και πως αυτό το ποσοστό αυξάνεται; Μια ιδιαίτερη αποστροφή προς την καταστροφική... ζάχαρη, προς κάθε γλυκιά απόλαυση που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την λεπτή ισορροπία της ανθρώπινης υγείας!

Για σαφάρι στην Αφρική; Σοκολατάκια πήρατε μαζί;

(tantekiki.blogspot.gr)
up
349 users have voted.
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!!! Καλέ, πού είστε μέσα στο κατακαλόκαιρο;;;Είστε για σαφάρι στην Αφρική; Καθόλου παράξενο! Διακοπές έχουμε, ταξιδάκια κάνουμε, άλλοι μεγαλύτερα άλλοι μικρότερα (όχι μιζέρια τούτη δω την ώρα!) κι εκεί που κυνηγάτε ή απλά θαυμάζετε τα άγρια θηρία νιώθετε κάτι... μια λιγούρα... μια δίψα... όχι για μάθηση αλλά για κάτι γλυκό!!!

Οι γιορτές πλησιάζουν κι ετοιμάζουμε τα δώρα από την κουζίνα μας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
132 users have voted.
Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!! Κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες έμειναν για τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες άρχισαν ή πρέπει να αρχίσουν! Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια, Αγίου Ιωάννου όλες γιορτές μεγάλες με τις οικογενειακές και φιλικές μαζώξεις να πρωτοστατούν.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut