Jump to Navigation

ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ ♦♦ TARAMOSSALATA

up
6 users have voted.

ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑΟ ταραμας δεν ειναι τιποτε αλλο απο παστωμενα αυγα ψαριου, συνηθως κυπρινου, αλλα και μπακαλιαρου ή λουτσου. Οπως γνωριζετε, υπαρχουν δυο ειδη ταραμα : ο λευκος και ο κοκκινος. Ο λευκος ταραμας, ειναι ανωτερης ποιοτητας, πραγμα που το καταλαβαινουμε και απο την τιμη του.

Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΝΕΦΡΑ ΤΗΓΑΝΙΑ ♦♦ SPEZZATINO DI ROGNONE DI VITELLO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
0 users have voted.
ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΝΕΦΡΑ ΤΗΓΑΝΙΑΤα μοσχαρίσια νεφρά μάλλον δύσκολα μπορεί να τα πετύχει κανείς στα κρεοπωλεία σήμερα... ευτυχώς όμως που υπάρχουν οι καλοί πελάτες και φίλοι, που μας σκέφτονται, και έτσι έφτασε στα χέρια μου το πεσκέσι... Και τι φτιάχνει κανείς με τα μοσχαρίσια νεφρά?

ΦΑΒΑ ΑΠΟ ΞΕΡΑ ΚΟΥΚΙΑ ♦♦ PUREA DI FAVE SECCHE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
5 users have voted.
ΦΑΒΑ ΑΠΟ ΞΕΡΑ ΚΟΥΚΙΑΗ γιαγιά Ανδρομάχη πάντα έλεγε ότι η καλύτερη φάβα γίνεται με τα ξερά κουκιά. Φάβα δεν έτρωγα ποτέ, αλλά πριν 2 χρόνια την δοκίμασα απο περιέργεια (συνταγή εδώ) και ενθουσιάστηκα! Απο τότε την φτιάχνουμε συχνά στο σπίτι και την αγαπάει πλέον όλη η οικογένεια...

ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO ♦♦ BOUJOURDI AL PARMIGIANO REGGIANO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1 user has voted.
ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Το μπουγιουρντί για μένα είναι η εξέλιξη της ψημένης φέτας! Ηταν η δεύτερη συνταγή που σκέφτηκα, όταν αποφάσισα να πάρω μέρος στον διαγωνισμό του Parmigiano Reggiano. Αν και δεν την θεωρώ ακριβώς συνταγή, αφού συνήθως το μπουγιουρντί το φτιάχνω με το μάτι....

ΠΙΚΑΝΤΙΚΟΣ ΡΙΓΑΝΑΤΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ♦♦ ALICI AL FORNO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
0 users have voted.
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟΣ ΡΙΓΑΝΑΤΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Ο γαύρος με ριγανίτσα και λεμόνι είναι απο τα αγαπημένα φαγάκια του πατέρα μου! Συνήθιζε μάλιστα να τους ετοιμάζει μόνος του και τους έψηνε συνήθως στον φούρνο, αλλά και όταν δεν είχε πολύ χρόνο στην διάθεση του τους έβαζε και στο σαγανάκι.Απλό, απλούστατο φαγάκι με ελάχιστα υλικά και απίστευτη νοστιμιά!

ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΙ ΓΕΜΙΣΤΟΙ ΜΕ ΡΙΚΟΤΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ♦♦ FIORI DI ZUCCA RIPIENI DI RICOTTA E BACON

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
0 users have voted.
ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΙ ΓΕΜΙΣΤΟΙ ΜΕ ΡΙΚΟΤΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Οι κολοκυθοανθοί είναι μια ξεχωριστή λιχουδιά και γίνονται πολύ νόστιμοι είτε τηγανητοί είτε στην κατσαρόλα ή τον φούρνο. Προχθές βρήκα ολόφρεσκα μικρούλια κολοκυθάκια μαζί με τα λουλούδια τους στην λαϊκή και φυσικά δεν άντεξα στον πειρασμό!Λίγα λόγια για τους κολοκυθοανθούς. Κατά προτίμηση τους μαζεύετε απο το φυτό, όταν είναι ανοιχτοί.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut