Jump to Navigation

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ.....Κερδίσαμε

up
298 users have voted.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ" (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ) ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1€! Στο τεύχος που κυκλοφορεί, η πολύ καλή μας αναγνώστρια και φίλη ΗΛΙΑΝΑ ΚΑΛΑΣΑΡΙΝΗ από τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, έστειλε και δημοσιεύσαμε μια συνταγή για πρωτότυπο ΤΣΙΖΚΕΙΚ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ που δεν σταματάς ΠΟΤΕ στα τρία κομμάτια! Ωχ! Ευχαριστούμε πολύ ΗΛΙΑΝΑ και αναμένουμε με αγωνία τη συνέχεια!

Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο www.2daycook.com

Σχετικές συνταγές

Ελαιόλαδο: Μία καταπληκτική ιδιότητα που ίσως δεν γνωρίζετε

(www.2daycook.com)
up
467 users have voted.
Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από ερευνητές του τεχνολογικού πανεπιστημίου του Μονάχου TUM) έδειξε ότι τα «φυτικά» έλαια και ειδικά το ελαιόλαδο μπορούν να ρυθμίσουν το αίσθημα της πείνας μετά από την κατανάλωση τους.Εργαστηριακές ομάδες του πανεπιστημίου του Μονάχου και της Βιέννης, με την επιμέλεια των καθηγητών Peter Schieberle καιVeronica Somoza, αντίστοιχα, μελέτησαν τέσσερα διαφορετικά εδώδιμα

ΔΕΙΤΕ: Τα ροφήματα του καλοκαιριού: ποια είναι τα πιο υγιεινά

(www.2daycook.com)
up
525 users have voted.
Όλα αποτελούν αγαπημένα καλοκαιρινά ροφήματα, κάποια, όμως, είναι πιο υγιεινά από τα άλλα. Δείτε τι σας προσφέρει το καθένα και κάντε τις επιλογές σας. Το κρύο τσάι σας δροσίζει, το milk shake όμως σας «γεμίζει» και καλύπτει την όρεξή σας για κάτι γλυκό. Ο καφές σας είναι απαραίτητος και τα smoothies έχουν αρχίσει να σας ενθουσιάζουν.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

(www.2daycook.com)
up
238 users have voted.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΔιακοσμημένα με Royal Icing!!Νομίζω πως ήρθε ο καιρός για τα Χριστουγεννιάτικα γλυκάκια μας!!Μία υπέροχη συνταγή, που θα μοσχοβολήσει το σπίτι από τα αρώματα του φρέσκου βούτυρου.Θέλουν λίγο την προσοχή σας (θα τα πούμε παρακάτω), αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει...!!ΥΛΙΚΑ125 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου100 γρ. ζάχαρη1 αυγό250 γρ.

ΤΟΥΡΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ (Νο2)

(www.2daycook.com)
up
214 users have voted.

Με τα παιδιά μου !



Main menu 2

1 | by Dr. Radut