Jump to Navigation

Σουφλέ με φέτες ψωμί του τόστ ,πατάτα και τυρί !!! Φανταστικό !!!

up
510 users have voted.
 Υλικά1 μικρό πακέτο ψωμί του τόστ κατά προτίμηση χωρίς κόρα300 γραμ .τυρί τριμμένο κασέρι ,η γκούντα ,ή ότι άλλο διαθέτουμε στο ψυγείο μας4 αυγά1/2 λίτρο γάλα φρέσκο3 πατάτες μεγαλούτσικες βρασμένες και τριμμένες στο τρίφτη στο χοντρό μέροςαν υπάρχει κι αν θέλετε λίγη γαλοπούλα,η ζαμπόν ,η μπέικον ψιλοκομμένοβούτυρο για το  ταψάκι μας αλάτι-πιπέριΕκτέλεσηΒουτυρώνουμε ένα ταψάκι μέγεθος να χωράει 6 φέτες ψωμί του τόστΣτρώνουμε από πάνω τις φέτες του τόστ.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΣΟΥΦΛΕ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΡΑΣΙΜΟ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
210 users have voted.
ΣΟΥΦΛΕ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΡΑΣΙΜΟΤο πιο εύκολο σουφλέ ζυμαρικών του κόσμου σχεδόν χωρίς κόπο!!!!! Δοκιμάστε το και θα το λατρέψετε!!!!Υλικά για 4-5 μερίδες:500γρ. ζυμαρικά πέννες 1 λίτρο γάλα φρέσκο 3 αυγά μεσαία 300γρ. ανάμεικτα κίτρινα τυριά τριμμένα 1 & 1/2 κουτ.γλ. αποξηραμένο σκόρδο σε σκόνη 1 κουτ.γλ.

Ζυμαρικά ογκρατέν φούρνου με μασκαρπόνε

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
283 users have voted.
 Ζυμαρικά ογκρατέν φούρνου με μασκαρπόνε Όλοι μας λίγο-πολύ έχουμε ένα δικό μας "στυλ" στο φτιάξιμο ζυμαρικών φούρνου και σουφλέ.. Μέσα σ' αυτούς κι εγώ που από την αρχή αυτού του blog σας έχω δείξει πάνω από 1 συνταγές για υπέροχη pasta φούρνου. Αυτή τη φορά όμως σκέφθηκα ένα ακόμη πολύ πετυχημένο τρόπο για κρεμώδες ογκρατέν που μένει κρεμώδες μέχρι την τελευταία πιρουνιά.

Ομελέτα φούρνου με μανιτάρια

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
288 users have voted.
Ομελέτα φούρνου με μανιτάριαΚαι ποιος δεν αγαπάει την ομελέτα; Όταν μάλιστα δεν απαιτεί ταχυδακτυλουργικά με  τηγάνια στον...αέρα και μια ολόκληρη κουζίνα ανάστατη από τα αυγά που ξεχυλίζουν τότε μιλάμε για την τέλεια περίπτωση.. Ομελέτα φούρνου όπως καταλάβατε, λαχταριστή και χορταστική για όλη την οικογένεια! Μάθετε πώς την φτιάχνω εγώ και βγαίνει πάντα τέλεια, φουσκωτή και ροδαλή σαν σουφλεδάκι

ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
187 users have voted.
 ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙΜεζές φανταστικός κι εύκολος, θα λέγαμε ένα σαγανάκι σε πιο εμπλουτισμένη μορφή! Πάρα πολύ νόστιμο συνοδευτικό για την μπύρα ή συμπληρωματικό σε πιάτο με κρεατικά!Τα υλικά μας για 2 άτομα:10 ντοματίνια κομμένα στη μέση1 φλιτζάνι κίτρινο τυρί τριμμένο250 γρ.

Αυγά σε ψωμί φούρνου

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
599 users have voted.
Προχθές, εκεί που καθόμουν ωραία και καλά...σα να ένιωσα μια λιγουρίτσα... Δεν είχα φάει και μεσημεριανό και η ώρα ήταν περασμένη.... Κανένα αυγουλάκι σκέφτηκα να φτιάξω αλλά φοβήθηκα το "τηγάνι" βραδιάτικα μήπως και μετά το μετανιώνω όλη τη νύχτα...


Main menu 2

1 | by Dr. Radut