Jump to Navigation

Σκορδάτα μανιτάρια-Garlicky mushrooms

up
443 users have voted.
Η σημερινή συνταγούλα είναι πανεύκολη και πεντανόστιμη. Μανιτάρια με άρωμα σκόρδου, γευστικά, θρεπτικά και πολυχρηστικά! Μπορείτε να τα παρουσιάσετε ως συνοδευτικό κρέατος, ως σάλτσα για ζυμαρικά ή απλά ως ορεκτικό. Αν είστε φίλος των μανιταριών (εγώ πάντως είμαι κολλητή τους!), δοκιμάστε τα! Υλικά: 500γρ μανιτάρια μισό ματσάκι μαϊντανό 2 σκελίδες σκόρδο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 3 κ.σ. τυρί κρέμα 1/4φλ. γάλα φρέσκο ή εβαπορέ αλάτι πιπέρι Εκτέλεση:
Διάβασε τη συνταγή στο nostimia.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κουνουπίδι ωγκρατέν με πορτομπέλο, κρέμα τυριών κ κρούστα καρυδιού-Cauliflower augratin with portobello, cheese and walnut crust

(nostimia.blogspot.gr)
up
741 users have voted.
Το καημένο το κουνουπίδι είναι ένα παρεξηγημένο λαχανικό. Οι σχέσεις μου όμως μαζί του ήταν πάντα καλές και το τιμώ κάθε χειμώνα δεόντως. Είτε ως σαλάτα, είτε γιαχνί, είτε φουρνιστό. Σε μια προσπάθεια να πείσω τον καλό μου ότι το κουνουπίδι μπορεί να γίνει λαχταριστό, προέκυψε το σημερινό φαγάκι.

Πράσινη σαλάτα με πορτοκάλι, λιαστή ντομάτα κ καραμελωμένο φιλέ αμυγδάλου-Green salad with orange, sundried tomatoes and caramelised almond flakes

(nostimia.blogspot.gr)
up
490 users have voted.
Λατρεύω τις Κυριακές! Τι όμορφο να έχεις χρόνο να απολαύσεις το σπίτι σου, τον άνδρα σου, την κόρη σου και το σκυλί σου! άσε που αν έχει καλό καιρό, απολαμβάνεις και τον κήπο σου!Η λατρεία μας για τις σαλάτες είναι πια γνωστή! Για άλλη μια φορά λοιπόν φτιάχνουμε σαλατίτσα!

Carpaccio λωτού με φινόκιο - Persimmon Carpaccio with Fennel Salad

(nostimia.blogspot.gr)
up
625 users have voted.
Καλή σας εβδομάδα. Για σήμερα σας έχουμε άλλη μια σαλατίτσα με λωτούς, σας το είπα, είναι να μην κολλήσω με ένα υλικό.... Η έμπνευση της σαλάτας δεν είναι δική μου, την ψάρεψα στο διαδίκτυο και μου γυάλισε !!!! έτσι την έφτιαξα ανήμερα Πρωτοχρονιάς. Είναι ένα όμορφο πιάτο με ωραία χρώματα και μια διαφορετική αλλά νόστιμη σαλάτα.

Κανελόνια λαχανικών-Canelloni stuffed with veggies

(nostimia.blogspot.gr)
up
1156 users have voted.
Οι περισσότεροι από εμάς ακούγοντας "κανελόνια" μας έρχονται αμέσως στο μυαλό κανελόνια γεμισμένα με κοκκινιστό κιμά. Πριν λίγες μέρες είχε έρθει η πεθερούλα μου στο σπίτι, δεν ήθελα να της φτιάξω κρέας, ήθελα να δει πόσο νόστιμα φαγητά μπορείς να φτιάξεις και χωρίς κρέας μην νομίζει ότι αφήνω νηστικό το παλικάρι της!!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut