Jump to Navigation

ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ♦♦ TORTA DI ARANCE INTERE, SCIROPPATA

up
11 users have voted.

ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΛαχταριστο πορτοκαλενιο κεϊκ, ζουμερο και αφρατο!Τα ολοκληρα πορτοκαλια εδωσαν αρωμα και γευση φρεσκοκομμενου πορτοκαλιου! Για το κεϊκ χρησιμοποιησα ως γλυκαντικο την στεβια, αλλα το σιροπι του το ηθελα δεμενο και μελωμενο και γι'αυτο προτιμησα την ζαχαρη με το μελι. Αν θελετε να αποφυγετε εντελως την ζαχαρη, μπορειτε να φτιαξετε ενα σιροπι με στεβια.Την εμπνευση για την δημιουργια του την αντλησα απο τα αντιστοιχα πορτοκαλενια κεϊκ τοσο της Ελενης (εδω), οσο και της Βαγγελιως (εδω).

Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

NAMANDIER ΚΕΪΚ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ // TORTA DI MANDROLE (NAMANDIER)

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
403 users have voted.
 NAMANDIER ΚΕΪΚ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ Πρώτη ανάρτηση του 2023, και με την ευκαιρία να ευχηθώ Καλή Χρονιά.Επανέρχομαι μετά από απουσία αρκετών μηνών και ελπίζω να καταφέρω να διατηρήσω μία ροή στις αναρτήσεις, αν και η πίεση του χρόνου είναι ιδιαίτερα έντονη τον τελευταίο καιρό.. Και για να ξεκινήσει καλά η χρονιά διάλεξα μία γλυκιά συνταγή από την γαλλική κουζίνα!

ΤΣΑΜΠΕΛΌΝΕ : ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΕΪΚ // CIAMBELLONE SOFFICE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
286 users have voted.
 ΤΣΑΜΠΕΛΌΝΕ : ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΕΪΚ Το ciambellone είναι ένα παραδοσιακό γλυκό της περιοχής Marche και έχει την σύσταση και την υφή ενός αφράτου κέικ, το οποίο ψήνεται μέσα σε στρογγυλή φόρμα με τρύπα στη μέση, εξ΄ου και η ονομασία, αφού ciambella στα ιταλικά είναι η κουλούρα.Η συνταγή έχει τις ρίζες της στην χωριάτικη κουζίνα και είναι λιτή και πολύ εύκολη!

Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ - ΧΩΡΙΣ ΖΥΜΗ! // TORTA DI MELE SENZA IMPASTO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
199 users have voted.
 Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ - ΧΩΡΙΣ ΖΥΜΗ!Αρχικά την δοκίμασα από περιέργεια, καθώς ο τρόπος παρασκευής της είναι εντελώς ανορθόδοξος! Μηλόπιτα χωρίς ζύμη, χωρίς να αναμείξετε τα υλικά, χωρίς αυγά,  με ελάχιστα λιπαρά, που θα την ετοιμάσετε μέσα σε 15 λεπτά, και θα την ψήσετε για μία ωρίτσα.

ΤΌΡΤΑ ΜΑΡΓΚΕΡΊΤΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΕΪΚ // TORTA MARGHERITA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
211 users have voted.
ΤΌΡΤΑ ΜΑΡΓΚΕΡΊΤΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΕΪΚΗ torta margherita είναι ένα από τα πιο κλασσικά κέικ της ιταλικής ζαχαροπλαστικής και φυσικά, η συνταγή δεν θα μπορούσε να λείπει από το laboratorio!Είναι ένα παραδοσιακό γιορτινό γλυκό από τις αγροτικές περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Ιταλίας και η ιστορία της  συνταγής χάνεται μέσα στον χρόνο.

ΜΠΛΟΝΤΙΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ // BLONDIES AL COCCO E GOCCE DI CIOCCOLATO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
177 users have voted.
ΜΠΛΟΝΤΙΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣΥπέροχα, μαστιχωτά μπλόντις με καρύδα και σταγόνες σοκολάτας, κάθε μπουκιά και απόλαυση! Συνταγούλα πανεύκολη και γρήγορη, που δεν χρειάζεται καν μίξερ για την ανάμειξη των υλικών.Η συνταγή είναι από εδώ.  Δόση : για 6 άτομαΒαθμός δυσκολίας συνταγής : εύκοληΥλικά : 250 gr αλεύρι γοχ,                5 gr baking powder,                1/2 κ.γ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut