Jump to Navigation

Πασχαλινά λυχναράκια

up
42 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομαΓια τη ζύμη800 γραμμάρια αλεύρι300 γραμμάρια ζάχαρη2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο2 κουταλιές της σούπας βούτυρο100 ml γάλα3 αυγά1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ2 βανίλιεςΓια την γέμιση800 γραμμάρια ανθότυρο200 γραμμάρια ζάχαρη1 αυγό για το άλειμακανέλα για πασπάλισμα Παραδοσιακή συνταγή από την Ιεράπετρα που συνοδεύει όλα τα εορταστικά τραπέζια της χρονιάς Απαιτούμενος χρόνος:  25 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Πάστες Κασετίνα στην πιο Εύκολη Εκδοχή!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
131 users have voted.
 Πάστες Κασετίνα Όνειρο, Πόσοι τις θυμάστε;;Μια ξεχασμένη στο χρόνο συνταγή για τις ονειρικές Πάστες Κασετίνα που έκαναν Θραύση.

Ασυνήθιστος Χαλβάς Λεμονιού με Εκπληκτικά Αρώματα, Σπυρωτη Γεύση και Έκπληξη στο εσωτερικό του Μοναδική!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
403 users have voted.
Μοσχοβολιστός Σιμιγδαλένιος Χαλβάς Λεμονιού Ανεπανάληπτος!!Ένας Ασυνήθιστος Χαλβάς Λεμονιού με Εκπληκτικά Αρώματα, Σπυρωτη Γεύση και Έκπληξη στο εσωτερικό του Μοναδική!!!Μοσχοβολυστός Χαλβάς Λεμονιού Όνειρο!!Για το Σιρόπι700 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική670 γρ Νερό300 γρ Φρέσκος Χυμός Λεμονιού2 Βανίλιες2 Φλούδες ΛεμόνιΓια το Χαλβά130 γρ Σησαμέλαιο ή Ηλιέλαιο340 γρ Σιμιγδάλι Χονδρό30 γρ Κουβερτούρα 70%Για

Τα ωραιότερα Κοκάκια που έχετε φτιάξει και δοκιμάσει!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
332 users have voted.
Τα Θεϊκά Κοκάκια του BakeiT με Πάντα Επιτυχημένη Συνταγή!Πιστεύω η ωραιότερη και πάντα Επιτυχημένη Επαγγελματική Συνταγή για τα ωραιότερα Κοκάκια που έχετε φτιάξει και δοκιμάσει.

Καριόκες -Γευστικές -Εύκολες !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
789 users have voted.
 Γευστικές εύκολες καριόκες!!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΒράζω για δυο λεπτά 200 γραμ ζάχαρη με τέσσερις κουταλιές κακάο ,200 γραμ νερό και μισό κουταλάκι κανέλα .Τρίβω στο μούλτι 150 γραμ μπισκότα και 250 γραμ καρύδια και τα ρίχνω στο υγρό με δυο κουταλιές σούπας κονιάκ .Ανακατεύω κάνω μπαστούνι.Το τυλίγο με μεμβράνη ή λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο.Βάζω ψυγείο η κατάψυξη να παγώσει .Τις περνάω από γλάσο που έκανα


Main menu 2

1 | by Dr. Radut