Jump to Navigation

Παραδοσιακές Βασιλόπιτες

up
316 users have voted.
 Υλικά----------       3   κιλά αλεύρι  ( σκληρό)       4   πακετάκια   φρέσκια μαγιά της μπύρας     12  αυγά     750  γραμ. γάλα φρέσκο   500  γραμ. βούτυρο φρέσκο αγελαδινό 1100  γραμ.   ζάχαρη Ξύσμα από ένα πορτοκάλι και ένα λεμόνι, 1 κουτ.γλ. κοφτό  αλάτι,1 κουτ.γλ. κοφτό μαχλέπι κοπανισμένο,1 κουτ.γλ.κοφτό κοπανισμένο  κακουλέ και 1 κουτ.γλ. σκόνη  μαστίχα χίου.Εκτέλεση-------------Βάζουμε όλα τα υλικά μας πάνω στον μπάγκο της κουζίνας και τα κρατάμε σε θερμοκρασία δωματίου.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο ioccalice.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Πάστες Κασετίνα στην πιο Εύκολη Εκδοχή!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
131 users have voted.
 Πάστες Κασετίνα Όνειρο, Πόσοι τις θυμάστε;;Μια ξεχασμένη στο χρόνο συνταγή για τις ονειρικές Πάστες Κασετίνα που έκαναν Θραύση.

Ασυνήθιστος Χαλβάς Λεμονιού με Εκπληκτικά Αρώματα, Σπυρωτη Γεύση και Έκπληξη στο εσωτερικό του Μοναδική!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
404 users have voted.
Μοσχοβολιστός Σιμιγδαλένιος Χαλβάς Λεμονιού Ανεπανάληπτος!!Ένας Ασυνήθιστος Χαλβάς Λεμονιού με Εκπληκτικά Αρώματα, Σπυρωτη Γεύση και Έκπληξη στο εσωτερικό του Μοναδική!!!Μοσχοβολυστός Χαλβάς Λεμονιού Όνειρο!!Για το Σιρόπι700 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική670 γρ Νερό300 γρ Φρέσκος Χυμός Λεμονιού2 Βανίλιες2 Φλούδες ΛεμόνιΓια το Χαλβά130 γρ Σησαμέλαιο ή Ηλιέλαιο340 γρ Σιμιγδάλι Χονδρό30 γρ Κουβερτούρα 70%Για

Τα ωραιότερα Κοκάκια που έχετε φτιάξει και δοκιμάσει!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
334 users have voted.
Τα Θεϊκά Κοκάκια του BakeiT με Πάντα Επιτυχημένη Συνταγή!Πιστεύω η ωραιότερη και πάντα Επιτυχημένη Επαγγελματική Συνταγή για τα ωραιότερα Κοκάκια που έχετε φτιάξει και δοκιμάσει.

Καριόκες -Γευστικές -Εύκολες !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
789 users have voted.
 Γευστικές εύκολες καριόκες!!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΒράζω για δυο λεπτά 200 γραμ ζάχαρη με τέσσερις κουταλιές κακάο ,200 γραμ νερό και μισό κουταλάκι κανέλα .Τρίβω στο μούλτι 150 γραμ μπισκότα και 250 γραμ καρύδια και τα ρίχνω στο υγρό με δυο κουταλιές σούπας κονιάκ .Ανακατεύω κάνω μπαστούνι.Το τυλίγο με μεμβράνη ή λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο.Βάζω ψυγείο η κατάψυξη να παγώσει .Τις περνάω από γλάσο που έκανα


Main menu 2

1 | by Dr. Radut