Jump to Navigation

ΠΑΓΩΤΟ ΦΥΣΤΙΚΙ ♦♦ GELATO AL PISTACCHIO

up
8 users have voted.
ΠΑΓΩΤΟ ΦΥΣΤΙΚΙ  Υπέροχο παγωτο φυστίκι, με φυσικό πρασινωπό χρώμα, χωρίς χρήση χρωστικών!Το μικρό μυστικό ειναι η χρήση της φυστικόπαστας, αντι για το αλεσμένο φυστίκι με την φλούδα του, που μας δίνει ενα καφετί χρώμα. Δόση : 700 mlΒαθμός δυσκολίας : μέτρια δύσκολοΥλικά : 400ml γάλα πλήρες φρέσκο,            8gr0 ζάχαρη απο ζαχαροκάλαμο ραφιναρισμένη (λευκή),            20gr ανθόμελο,            2 κρόκους αυγών,            200ml κρέμα γάλακτος 35%,            150gr φυσικόπαστα,            1/2 κ.γ.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΠΑΓΩΤΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ // GELATO AL COCCO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
52 users have voted.
 ΠΑΓΩΤΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟΠαγωτό καρύδα ή ινδοκάρυδο, μια γεύση που έλλειπε από τις συνταγές μας και που μας αρέσει ιδιαίτερα. Συνταγούλα πολύ εύκολη, με λίγα υλικά. Χρησιμοποίησα την κρέμα καρύδας, που είναι πιο πηχτή, και όχι το γάλα καρύδας. Αν δεν έχετε δεξτρόζη, αντικαταστήστε την με ζάχαρη. Αν δεν έχετε batida de coco, μπορείτε να βάλετε 30 ml ρούμι ή και να παραλείψετε τελείως το υλικό.

Σορμπέ ανανάς - μπανάνα / Pineapple & banana sorbet

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
151 users have voted.
Λόγω των συνθηκών (βλέπε ζέστη) αυτή η συνταγή μπήκε σφήνα και πήρε τη σειρά από άλλη συνταγή που ήταν προγραμματισμένη.Δεν φτιάχνω συχνά παγωτά ή κάτι παραπλήσιο, εκτός εάν είναι κάτι σούπερ εύκολο και γρήγορο. 'Οπως αυτό.Αυτό δεν είναι ακριβώς παγωτό, αλλά ένα δροσιστικό σορμπέ. Ισως από τις πιο ωραίες συνταγές που έχω κάνει. Εντάξει δεν έκανα και τίποτα φοβερό. Ανακάτεψα δυο υλικά παγωμένα.

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΝΌΛΟ ΣΙΤΣΙΛΙΆΝΟ // GELATO AL CANNOLO SICILIANO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
220 users have voted.
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΝΌΛΟ ΣΙΤΣΙΛΙΆΝΟΚαθώς η συνταγή για τα κανόλι (δες εδώ) συνέπεσε να δημοσιευτεί το καλοκαίρι, παράλληλα με την κλασσική γέμιση με κρέμα ρικότας, δοκιμάσαμε και την πιο δροσερή παραλλαγή, με παγωτό.

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΠΑΝΕΤΟΝΕ // GELATO AL PANETTONE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
195 users have voted.
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΠΑΝΕΤΟΝΕΝαι, υπάρχει και παγωτό με γεύση πανετόνε! Μην φανταστείτε βέβαια ότι έχει ακριβώς την γεύση του διάσημου μπριός, έχει όμως όλα τα αρώματα του, και είναι ένα εξαιρετικό παγωτό παρφέ!Η συνταγή είναι του Guido Martinetti με κάποιες αλλαγές.

ΠΑΓΩΤΟ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ // GELATO ALLA CREMA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
202 users have voted.
ΠΑΓΩΤΟ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΑν και είμαστε fan της σοκολάτας, ένα ωραίο παγωτό κρέμα έχει και αυτό την χάρη του!Παγωτό κρέμα βανίλια με την συνταγή του Luca Montersino.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut