Jump to Navigation

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΠΑΝΕΤΟΝΕ // GELATO AL PANETTONE

up
200 users have voted.
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΠΑΝΕΤΟΝΕΝαι, υπάρχει και παγωτό με γεύση πανετόνε! Μην φανταστείτε βέβαια ότι έχει ακριβώς την γεύση του διάσημου μπριός, έχει όμως όλα τα αρώματα του, και είναι ένα εξαιρετικό παγωτό παρφέ!Η συνταγή είναι του Guido Martinetti με κάποιες αλλαγές.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΠΑΓΩΤΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ // GELATO AL COCCO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
55 users have voted.
 ΠΑΓΩΤΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟΠαγωτό καρύδα ή ινδοκάρυδο, μια γεύση που έλλειπε από τις συνταγές μας και που μας αρέσει ιδιαίτερα. Συνταγούλα πολύ εύκολη, με λίγα υλικά. Χρησιμοποίησα την κρέμα καρύδας, που είναι πιο πηχτή, και όχι το γάλα καρύδας. Αν δεν έχετε δεξτρόζη, αντικαταστήστε την με ζάχαρη. Αν δεν έχετε batida de coco, μπορείτε να βάλετε 30 ml ρούμι ή και να παραλείψετε τελείως το υλικό.

Σορμπέ ανανάς - μπανάνα / Pineapple & banana sorbet

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
157 users have voted.
Λόγω των συνθηκών (βλέπε ζέστη) αυτή η συνταγή μπήκε σφήνα και πήρε τη σειρά από άλλη συνταγή που ήταν προγραμματισμένη.Δεν φτιάχνω συχνά παγωτά ή κάτι παραπλήσιο, εκτός εάν είναι κάτι σούπερ εύκολο και γρήγορο. 'Οπως αυτό.Αυτό δεν είναι ακριβώς παγωτό, αλλά ένα δροσιστικό σορμπέ. Ισως από τις πιο ωραίες συνταγές που έχω κάνει. Εντάξει δεν έκανα και τίποτα φοβερό. Ανακάτεψα δυο υλικά παγωμένα.

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΝΌΛΟ ΣΙΤΣΙΛΙΆΝΟ // GELATO AL CANNOLO SICILIANO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
223 users have voted.
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΝΌΛΟ ΣΙΤΣΙΛΙΆΝΟΚαθώς η συνταγή για τα κανόλι (δες εδώ) συνέπεσε να δημοσιευτεί το καλοκαίρι, παράλληλα με την κλασσική γέμιση με κρέμα ρικότας, δοκιμάσαμε και την πιο δροσερή παραλλαγή, με παγωτό.

ΠΑΓΩΤΟ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ // GELATO ALLA CREMA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
205 users have voted.
ΠΑΓΩΤΟ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΑν και είμαστε fan της σοκολάτας, ένα ωραίο παγωτό κρέμα έχει και αυτό την χάρη του!Παγωτό κρέμα βανίλια με την συνταγή του Luca Montersino.

ΠΑΓΩΤΟ ΤΣΙΖΚΕΪΚ // GELATO AL CHEESE CAKE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
105 users have voted.
ΠΑΓΩΤΟ ΤΣΙΖΚΕΪΚΤο καλοκαίρι ξεκίνησε δυναμκά με αρκετή ζέστη, ο κάδος της παγωτομηχανής περιμένει υπομονετικά ήδη εδω και μέρες στην κατάψυξη και το πρώτο παγωτό για φέτος είναι γεγονός! Πραγματικό παγωτό και όχι σεμιφρέντο, μόνο με φρέσκα υλικά, επειδή αξίζει να παιδευτούμε λίγο περισσότερο γιά να απολαύσουμε την πραγματική γεύση και αίσθηση του παγωτού!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut