Jump to Navigation

Νουγκατίνα

up
320 users have voted.
Υλικά:  Για 6-8 άτομα1 1/4 κούπα αμύγδαλα8  ασπράδια αβγών1 κούπα ζάχαρη1/2 κούπα αλεύριΓια την κρέμα ζαχαροπλαστικής6 κουταλιές της σούπας κοφτές, αλεύρι2 κουταλιές της σούπας κοφτές, κορν φλάουρ1/2 κούπα ζάχαρη1 πρέζα αλάτι2 κούπα γάλα2  κρόκοι αβγών, ελαφρώς χτυπημένοι2 κουταλιές της σούπας κοφτές, ανάλατο βούτυρο1 κουταλιά του γλυκού βανίλιαΓια το γαρνίρισμα2 κούπες κρέμα γάλακτος Γαρνίρετε με αμύγδαλα και  κερασάκια τριγύρω! Απαιτούμενος χρόνος:  25 λεπτά
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Πάστες Κασετίνα στην πιο Εύκολη Εκδοχή!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
131 users have voted.
 Πάστες Κασετίνα Όνειρο, Πόσοι τις θυμάστε;;Μια ξεχασμένη στο χρόνο συνταγή για τις ονειρικές Πάστες Κασετίνα που έκαναν Θραύση.

Ασυνήθιστος Χαλβάς Λεμονιού με Εκπληκτικά Αρώματα, Σπυρωτη Γεύση και Έκπληξη στο εσωτερικό του Μοναδική!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
403 users have voted.
Μοσχοβολιστός Σιμιγδαλένιος Χαλβάς Λεμονιού Ανεπανάληπτος!!Ένας Ασυνήθιστος Χαλβάς Λεμονιού με Εκπληκτικά Αρώματα, Σπυρωτη Γεύση και Έκπληξη στο εσωτερικό του Μοναδική!!!Μοσχοβολυστός Χαλβάς Λεμονιού Όνειρο!!Για το Σιρόπι700 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική670 γρ Νερό300 γρ Φρέσκος Χυμός Λεμονιού2 Βανίλιες2 Φλούδες ΛεμόνιΓια το Χαλβά130 γρ Σησαμέλαιο ή Ηλιέλαιο340 γρ Σιμιγδάλι Χονδρό30 γρ Κουβερτούρα 70%Για

Τα ωραιότερα Κοκάκια που έχετε φτιάξει και δοκιμάσει!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
332 users have voted.
Τα Θεϊκά Κοκάκια του BakeiT με Πάντα Επιτυχημένη Συνταγή!Πιστεύω η ωραιότερη και πάντα Επιτυχημένη Επαγγελματική Συνταγή για τα ωραιότερα Κοκάκια που έχετε φτιάξει και δοκιμάσει.

Καριόκες -Γευστικές -Εύκολες !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
789 users have voted.
 Γευστικές εύκολες καριόκες!!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΒράζω για δυο λεπτά 200 γραμ ζάχαρη με τέσσερις κουταλιές κακάο ,200 γραμ νερό και μισό κουταλάκι κανέλα .Τρίβω στο μούλτι 150 γραμ μπισκότα και 250 γραμ καρύδια και τα ρίχνω στο υγρό με δυο κουταλιές σούπας κονιάκ .Ανακατεύω κάνω μπαστούνι.Το τυλίγο με μεμβράνη ή λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο.Βάζω ψυγείο η κατάψυξη να παγώσει .Τις περνάω από γλάσο που έκανα


Main menu 2

1 | by Dr. Radut