Jump to Navigation

Μπισκοτάκια cantuccini, τραγανά και διπλοψημένα

up
99 users have voted.
Καλή σας μέρα!!! Για σήμερα, μια συνταγή για μικρά μπισκοτάκια, παξιμαδάκια θα τα έλεγα... αλλά γεμάτα νοστιμιά και άρωμα. Πολύ εύκολα στην παρασκευή τους... τα γρήγορα μπισκότα θα τα έλεγα, συγκεντρώνουν πολλά πλεονεκτήματα. Δεν έχουν καθόλου λιπαρά, είναι τραγανά και πολύ αρωματικά, ταιριάζουν απίστευτα με καφεδάκι ελληνικό, με τσάι, με γάλα αλλά και ...σαν επιδόρπιο με ...γλυκό κρασί!!! Διατηρούνται πολλές μέρες, ειδικά σε αεροστεγώς κλεισμένο κουτί ή βάζο, δεν χρειάζονται μίξερ και είναι τόσο ...μα τόσο εύκολα αλλά και τόσο ...μα τόσο τραγανά!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ρολάκια σφολιάτας με 3 υλικά!

(tantekiki.blogspot.gr)
up
144 users have voted.
Αυτού του είδους τα γλυκάκια με τη σφολιάτα και κάποιο άλειμμα, μαρμελάδα ή φρούτο επάνω, με έχουν στοιχειώσει. Ναι, μη γελάς! Ακριβώς όπως το λέω!!! Έχεις σκεφτεί πόσες παραλλαγές μπορεί να έχει ένα τέτοιο σφολιατάκι; Πρώτα πρώτα αλλάζοντας τη γέμιση ή το άλειμμα μεταμορφώνεται, γίνεται άλλο γλυκό κυριολεκτικά. Έπειτα το σχήμα του!

Σταφιδόψωμο με μπύρα, καρύδια και κολοκυθόσπορο

(tantekiki.blogspot.gr)
up
289 users have voted.
Καλημέρα και καλό μήνα! Μακάρι ο Φεβρουάριος να φέρει υγεία, ηρεμία και αισιοδοξία!

Soft cookies με σταγόνες σοκολάτας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
268 users have voted.
Σήμερα θα σας συστήσω τα soft cookies που λατρεύουν οι ανιψιές μου και κάνει η αδερφή μου κάθε εβδομάδα ανελλιπώς. Πρέπει να ομολογήσω πως είναι ιδανικά για το σχολείο αλλά και για να συνοδεύσουν ένα φλιτζάνι καφέ, τσάι ή ένα ποτήρι γάλα.

Μπουκιές λουκάνικου σε σφολιάτα / Pork bites

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
440 users have voted.
 Εχουν αρχίσει ήδη οι γιορτινές συνταγές κι ο προγραμματισμός τους. Αλλωστε λίγες ημέρες έμειναν.Αν και σήμερα ήταν μια ανοιξιάτικη ημέρα, που δεν θύμιζε Χριστούγεννα. Αυτές οι γιορτές θα είναι ''φυσιολογικές', αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Τουλάχιστον δεν έχουμε τους περιορισμούς των προηγούμενων δύο χρόνων.

Μπισκοτένια κρουασάν - ελιοπιτάκια

(tantekiki.blogspot.gr)
up
335 users have voted.
Πάντα όταν τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο, το διαδίκτυο γεμίζει με συνταγές για λιχουδιές ιδανικές για το διάλειμμα. Μια τέτοια συνταγή είναι και αυτή που θα σου προτείνω σήμερα. Μικρά μπισκοτένια κρουασάν ελιοπιτάκια που η ζύμη τους βασίζεται στην κλασσική κυπριακή ζύμη με χυμό πορτοκαλιού, απλά με τις συγκεκριμένες αναλογίες και λίγο περισσότερο παραμονή στο φούρνο γίνονται πιο μπισκοτένια.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut