Jump to Navigation

ΛΙΚΕΡ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΒΥΣΣΙΝΑ ♦♦ LIQUORE AI NOCCIOLI DI AMARENE

up
359 users have voted.
ΛΙΚΕΡ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΒΥΣΣΙΝΑ Οπως υποσχέθηκα, εφτασε η στιγμή να σας αποκαλύψω πως μπορούμε να αξιοποήσουμε τα κουκούτσια απο τα βύσσινα. Πολύ απλά φτιάχνουμε ενα αρωματικό λικέρ! Το λικέρ που προκύπτει είναι εξ' ίσου ωραίο με αυτό που παρασκευάζεται με τα ολόκληρα φρούτα (εδώ) και με εξ'ισου λαμπερό χρώμα. Για την παρασκευή του χρησιμοποίησα καθαρή αλκοόλη ποτοποιϊας, αλλα αν δεν βρείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και οποιοδήποτε αλλο ουδέτερο αλκοολούχο ποτό, πχ.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΛΙΚΕΡ ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ // LIQUORE AL MANDARINO CINESE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
135 users have voted.
ΛΙΚΕΡ ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤΤο μικρό μου δεντράκι κουμ κουατ, επιβίωσε από 2 μεγάλες παγωνιές και συνεχίζει ακάθεκτο την παραγωγή του! Μετά από το γλυκό κουταλιού (συνταγή εδώ) και την μαρμελάδα (συνταγή εδώ) σειρά είχε να δοκιμάσουμε και το αρωματικό λικέρ!

ΛΙΚΕΡ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΥΚΟ // RATAFIA DI FICHI ACERBI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1233 users have voted.
ΛΙΚΕΡ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΥΚΟΕνα σπάνιο και εξαιρετικό λικέρ της εποχής : πράσινο σύκο!Το λικέρ αυτό δεν το γνώριζα, μέχρι που μία πελάτισσα μου είπε ότι κάπου της κέρασαν λικέρ με άρωμα πράσινου, άγουρου σύκου!

ΛΙΚΕΡ ΑΠΟ ΚΥΝΟΡΟΔΑ ♦♦ LIQUORE AI CINORROIDI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
453 users have voted.
ΛΙΚΕΡ ΑΠΟ ΚΥΝΟΡΟΔΑΗ άγρια τριανταφυλλιά (Rosa canina) την άνοιξη και το καλοκαίρι μας χαρίζει τα όμορφα άνθη της. Οταν όμως πέσει και το τελευταίο ρόζ πέταλο, αρχίζουν και αναπτύσσονται οι καρποί, οι οποίοι ωριμάζουν πρός τα μέσα του φθινοπώρου.

ΛΙΚΕΡ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ♦♦ LIQUORE DI ROSA (ROSOLIO)

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
502 users have voted.
ΛΙΚΕΡ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΕνα αρωματικότατο λικεράκι, που φτιάχνεται με τα πέταλα απο τα τριαντάφυλλα.

RUMTOPF : ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ♦♦ RUMTOPF : IL LIQUORE DELLE QUATTRO STAGIONI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
668 users have voted.
RUMTOPF : ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Rumtopf στα γερμανικά σημαίνει "κατσαρόλα με ρούμι". Το rumtopf  είναι αρχικά ένας τρόπος για να συντηρηθούν κατά τους χειμερινούς  μήνες τα φρούτα, τα οποία αφθονούν την ζεστή εποχή.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut