Jump to Navigation

Κουραμπιέδες Μοσχομυριστοί και τα εννέα μυστικά μου

up
380 users have voted.
 Κουραμπιέδες παραδοσιακοί σημαίνει βούτυρο πρόβειο και αμύγδαλο!!!!!Αυτή η φωτογραφία είναι εδώ χρόνια. Γιατί; Γιατί κάθε χρόνο κάνω την ίδια συνταγή!!! Παλαιότερα κάθε χρονιά δοκίμαζα και μια καινούργια συνταγή που είχε καλό αποτέλεσμα. Όμως από τότε που πήρα αυτή από τη φίλη Κατερίνα δεν την αλλάζω με καμία άλλη πλέον. Είναι η καλύτερη!!! Μοσχοβολάει το σπίτι, τρως έναν αφρό και φχαριστιέσαι γεύση, άρωμα, αμύγδαλα!!!! Θέλεις να φας κι άλλους κι άλλους!!!! Τρως με λίγα λόγια Κουραμπιέ!!!!!! Τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα μας όλα τα σπίτια μοσχοβολούν από τα αρώματα του κουραμπιέ.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesmamas.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Γαλατόπιτα αφράτη και λεμονομυρωδάτη

(syntagesmamas.blogspot.gr)
up
553 users have voted.
Η γαλατόπιτα που λιώνει στο στόμα και μοσχοβολά λεμόνι, κανέλα και βανίλια!!!!Τα ροζ γράμματα βγήκαν κατά λάθος και δεν μπορώ να τα επαναφέρω σε μαύρο χρώμα. Ελπίζω να μην είναι πολύ ενοχλητικό!!!!Είχα κάτι χρόνια να φτιάξω γαλατόπιτα κι έφαγα στο σπίτι της αδελφής μου. Ενθουσιάστηκα!!! Γλύκα και μοσχοβολιές!!!!

Οι Κουραμπιέδες με φυτίνη της θείας Μαρίας, είναι απολαυστικοί

(syntagesmamas.blogspot.gr)
up
304 users have voted.
Κουραμπιέδες με φυτίνη πολύ γευστικοί!!!! Η μαμά Χρύσα σας τους προτείνει όταν νηστεύετε, αλλά και όταν... δεν.....!!!! Είναι τόσοοοοο καλοί!!!!!!!!!!!!!!Επειδή η μητέρα μου (γριούλα, αλλά κρατά τους θρησκευτικούς κανόνες) νήστευσε όλες τις μέρες πριν τα Χριστούγεννα, της έφτιαξα κουραμπιέδες με φυτίνη. Τη συνταγή την πήρα από την αδελφή της,τη Μαρία,που είναι "μανούλα" στα γλυκά.

Η καρυδόπιτα με σοκολάτα του σεφ Κ. Λιαπάτη

(syntagesmamas.blogspot.gr)
up
298 users have voted.
Η καρυδόπιτα με σοκολάτα θα σας απογειώσει σε γεύση και αρώματα!!!!Αυτή η συνταγή είναι η σπεσιαλιτέ του γαμπρού μου Κώστα Λιαπάτη που είναι σεφ με μεγάλη πείρα. Νιώθεις τη σοκολάτα και το καρύδι στο στόμα σου και απογειώνεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Υλικά:Ταψί Νο 3414 αυγά16 κουταλιές σ. ζάχαρη16 κουταλιές σ. σιμιγδάλι ή φρυγανιά τριμμένη50 γρ. αλεύρι φαρινάπ1 κουταλιά σ. κακάο16 κουταλιές σ.

Κέικ με καρύδα ο αφρός της γεύσης

(syntagesmamas.blogspot.gr)
up
398 users have voted.
Η μαμά Χρύσα σας προτείνει:Κέικ με καρύδα για να γλυκαίνουμε την καθημερινότητά μας!!!!!!!!!!!!!!!!!Το κέικ με καρύδα, το κάνω όπως το παραδοσιακό κέικ μου και προσθέτω καρύδα στο χυλό.Τα υλικά μας:500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του2 κουταλάκια γλ. μπέικιν πάουντερ (όχι κοφτά)250 γρ. βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου440 γρ.

Πασχαλινά Κουλουράκια με πορτοκάλι και μαστίχα

(syntagesmamas.blogspot.gr)
up
159 users have voted.
Η μαμά Χρύσα προτείνει:Τα Πασχαλινά κουλούρια με άρωμα μαστίχας και πορτοκαλιού!!!!Εφέτος είπα να φτιάξω τη συνταγή της Αλέκας, για τα Πασχαλινά μου κουλούρια. Πέρυσι έφαγα από τα κουλουράκια της, μου άρεσαν κι αποφάσισα να τα κάνω κι εγώ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut