Jump to Navigation

Κεφτεδάκια σε σάλτσα κρεμμυδιού-φέτας

up
124 users have voted.
ΥΛΙΚΑ: Όπως φτιάχνει η κάθε νοικοκυρά τα κεφτεδάκια της... Απλά αφήνουμε μία ώρα στο ψυγείο για να σφίξουν και να ενσωματωθούν καλύτερα τα αρώματα! Σάλτσα: 2 κουτ της σούπας πελτέ ντομάτα διαλυμένο σε μισό ποτήρι ζεστό νερό, 1 ποτήρι χυμό ντομάτας, 1 κρεμμύδι σε ροδέλες, αλατάκι προσοχή όχι πολύ, πιπεράκι, σκόνη σκόρδου 1/4 κουτ του γλυκού, ριγανούλα 1/4 του κουτ του γλυκού, λίγο μαιντανό ψιλοκομμένο, 1 πρέζα κύμινο, 6-7 κουτ της σούπας ελαιόλαδο και 300 γρ φέτα. ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Προθερμένουμε τον φούρνο στις αντιστάσεις πάνω κάτω.
Διάβασε τη συνταγή στο toniaelena.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ & ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

(thatseat.blogspot.gr)
up
552 users have voted.
Λαχταριστό σαντουιτσάκι ιδανικό για βραδινό σας έχω σήμερα αλλά, γιατί όχι, και για ένα πιο ελαφρύ μεσημεριανό, συνοδεία σαλατίτσας φυσικά.Αυτά είναι τα αγαπημένα σαντουιτσάκια του άντρα μου, κι όποτε αγοράζουμε μοσχαράκι πάντα αφήνουμε δυο κομμάτια στην άκρη για να τα φτιάξουμε. Είναι πολύ χορταστικά, αρωματικά, υγιεινά και ζουμερά, με ελάχιστες θερμίδες και λιπαρά, με λίγα λόγια σας τα συστήνω α

CUBAN PICADILLO

(thatseat.blogspot.gr)
up
1355 users have voted.
Καιρό είχαμε να φάμε κάτι από διεθνή κουζίνα και μιας και αγαπάμε οικογενειακώς τον κιμά ετοιμάσαμε χθές Cuban Picadillo.Όπως λέει και το όνομά του πρόκειται για ένα Κουβανέζικο φαγητό με κιμά, ελιές και πιπεριές που συνοδεύεται συνήθως με ρύζι ή tostones (ένα εξωτικό φρούτο, συγγενικό της μπανάνας, τηγανισμένο).

Χοιρινό λεμονάτο

(epipantosepistitou-efik.blogspot.gr)
up
25 users have voted.
Καλημέρα σας! Μαμαδίστικο φαγάκι έχουμε σήμερα, κατόπιν σχετικής παραγγελίας του λόχου!  Ενα χοιρινό λεμονάτο που γίνεται λουκούμι σκέτο, χωρίς πολλά πολλά, μόνο με καροτάκια μέσα και αρωματικά μπαχαρικά για να του δώσουν άλλη νότα.  Υλικά 1,5 κιλό χοιρινό μπούτι σε μπουκίτσες 3 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 5-6 μεγάλα καρότα κομμένο σε κυβάκια 1 κ. γλ.

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙ

(thatseat.blogspot.gr)
up
1000 users have voted.
Απορώ πως τόσο καιρό δεν είχα αναρτήσει ούτε μια συνταγή για μπιφτέκια αφού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου φαγητά (ειδικά τα πικάντικα)! Σαν τα παιδάκια κι εγώ αν έπρεπε να διαλέξω μόνο δυο πράγματα για να τρέφομαι αυτά θα ήταν τα μακαρόνια και τα μπιφτέκια. Άσε που φτιάχνονται στο τσακ-μπαμ! Σε αντίθεση με τα άλλα παιδάκια όμως το δικό μου το ανάποδο άργησε να συνηθίσει στον κιμά.

Αυθεντική Ρώσικη Σαλάτα της Γιαγιάς

(delidelices.blogspot.gr)
up
843 users have voted.
Η αυθεντική "Ρώσικη" σαλάτα (ή "σαλάτα Ολιβιέ", όπως την ονομάζουν οι ίδιοι οι Ρώσοι) ελάχιστη σχέση έχει με το άγευστο μείγμα μαγιονέζας που κυκλοφορεί στα σούπερμαρκετ (βλέπετε,  η μία γιαγιά μου ήταν Ρωσίδα κι είχα πληροφόρηση "εκ των έσω").


Main menu 2

1 | by Dr. Radut