Jump to Navigation

Κέικ Πορτοκαλόπιτα !!!!

up
432 users have voted.
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:1 αυγό,μισό σακουλάκι μπέικιν παουντερ,1κούπα σιμιγδάλι ανάμικτο χοντρό,ψιλμισή κούπα αλεύριξύσμα ενός πορτοκαλιούμισή κούπα ζάχαρη4 κουταλιές της σούπας φυσικό χυμό πορτοκαλιού4 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο1 βανίλιαμισή κούπα στραγγιστό γιαούρτιΧτυπάμε στο μίξερ το  αυγό,την ζάχαρη,τον χυμό,το λάδι,το γιαούρτι,το ξύσμα.Στη συνέχεια ρίχνουμε απαλά το αλεύρι,σιμιγδάλι,μπέικιν βανίλια.Τοποθετούμε.σε μεσαίο ταψάκι.λαδωμένο πολύ καλά και το ψήνουμε σε.προθερμασμένο φούρνο,στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει.Αφήνουμε να κρυώσει καλά.ΣΙΡΟΠΙ:1 κούπα χυμό φυσικό χυμόμισή κού
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κέικ με φράουλες και σαντιγί !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
62 users have voted.
Υλικα:3 μεγάλα αυγά225γρ ζάχαρη225 αλεύρι που φουσκώνει κοσκινισμένο2 κγ μπεικιν παουντερ125γρ βούτυρο μαλακό100γρ μαργαρίνη300γρ φρέσκιες φράουλες κομμένες σε λεπτές φέτεςΜαρμελάδα φράουλα250ml κρέμα γάλακτος πιο παχύρρευστη.Εκτέλεση:Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Βουτυρώνουμε πολύ καλά μια φόρμα κέικ 20cm.Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το μπεικιν, το βούτυρο, τη μαρ

Τουρτίτσα με κρέπες και μερέντα !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
86 users have voted.
ΕΎΚΟΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΉ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΠΟΛΎ ΓΕΥΣΤΙΚΉ!!!ΆΠΛΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΚΆΝΟΥΜΕ 10 ΚΡΕΠΟΥΛΕΣ ΈΤΣΙ ΤΟ ΜΕΊΓΜΑ: 4 αυγά,600 ml γάλα,160 γραμμάρια αλεύρι φαρίν απ,2 βανίλιες,125 γραμμάρια ζάχαρη.Ανακατεύουμε τα αυγά,μετά ρίχνουμε την ζάχαρη,στην συνέχεια λίγο λίγο το γάλα,και τέλος το αλεύρι σιγά σιγά,αλάτι και βανίλιες.Βάζουμε τον χυλό στο ψυγείο για 2 ώρες και στην συνέχεια της τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι,

Λεμονόπιτα δροσερή σιροπιαστή !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
94 users have voted.
Φτιάξτε ένα από τα καλύτερα γλυκά σιροπιαστή Λεμονόπιτα .Έιναι πολύ εύκολη στην παρασκευή της με απλά φρέσκα υλικά όμως με τόση πλούσια γεύση .!!!Υλικά-INGREDIENTS500 γρ φύλλο κρούστας-500 gr phyllo dough3 αυγά-3 eggs150 γρ ζάχαρη-150 gr sugar150 γρ βούτυρο-150 gr butter150 γρ γάλα-150 gr milkλιγο αλάτι-a little of salt2 κτσ αλεύρι-2 tbsp of flour1 κτγ μπέικεν πάουντερ-1 tsp of baking powder2 βανί

Ντόναντς με γέμιση !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
90 users have voted.
ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ!!ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΖΥΜΗΣ:200 γραμμάρια φρέσκο γάλα χλιαρό,20 γραμμάρια μάγια ξερή,η νωπή,60 γραμμάρια ζάχαρη,75 γραμμάρια σπορέλαιο,2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου ίδιου μεγέθους,ξύσμα ενός πορτοκαλιού,1 βανίλια,550 γραμμάρια κοσκινισμένο αλεύρι φαρίν απ.Βάζουμε το γάλα στο μπολ ρίχνουμε την μάγια και ανακατεύουμε με πιρούνι,συνεχίζουμε με.το σπορέλα

Ντόναντς -Απλά Υπέροχα !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
93 users have voted.
ΝΤΟΝΑΤΣΑΚΙΑ,ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!Βάζουμε.σε ένα μπολ 2 νεροπότηρα γάλα φρέσκο χλιαρό,2 νεροπότηρα νερό χλιαρό,2 κυβάκια νωπή μάγιαΑνακατεύουμε και ρίχνουμε.αλεύρι να γίνει χυλός.Το σκεπάζουμε.για 10 λεπτά.Στην συνέχεια προσθέτουμε 4 κουταλιές της σούπας.σπορέλαιο,λίγο ζάχαρη,λίγο αλάτι,2 αυγά Ανακατεύουμε και φυσικά αλεύρι τόσο όσο να επιτύχουμε μια.μαλακή αφράτη ζύμη την οποία σκεπάζουμε για 1


Main menu 2

1 | by Dr. Radut