Jump to Navigation

κέικ με αχλάδι/Pear Cake

up
25 users have voted.
Έχουμε κάνει τόσα και τόσα κέικ! Με πολλά και διάφορα υλικά, σιγά μη μας ξέφευγε και το αχλάδι:) Αυτό το κέικ λοιπόν είναι πολύ πολύ ζουμερό και νόστιμο ενώ όπως πέφτει το ελαφρύ γλάσσο από πάνω απορροφά αρκετό και το κάνει ακόμα νοστιμότερο. χρειαζόμαστε 3 φλιτζάνια αλεύρι 1 κουταλάκι baking powder 1/2 κουταλάκι αλάτι 1/2 κουταλάκι σόδα μαγειρική 1 φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη 4 αυγά 2 κουταλάκια άρωμα βανίλιας 1 κουταλάκι άρωμα αμυγδάλου 1 φλιτζάνι ξινόγαλο ή κεφίρ 3 αχλάδια καθαρισμένα και κομμένα σε κομματάκια για το γλάσσο 60 γρ ψιλοκομμένη κουβερτούρα
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κορμός Με Λαχανικά / Vegetable Loaf

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
128 users have voted.
 For English, scroll down Δεν είναι ότι δεν τρώμε κρέας, είναι ότι γενικά δεν είμαστε και πολύ των κρεατικών. Οπότε πάντα φροντίζω στο τραπέζι να υπάρχει κάποιο φαγητό για τους μη κρεατοφάγους. Μόλις λοιπόν βρήκα αυτή τη συνταγή δεν υπήρχε περίπτωση να μην τη δοκιμάσω. Είναι νοστιμότατη, εύκολη και πολύ διαφορετική από ότι έχετε φάει μέχρι τώρα.

Brownies Με Φουντούκια / Hazelnut Brownies

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
80 users have voted.
  For English, scroll down  Μια φθινοπωρινή μέρα αποφάσισα κι εγώ να βάλω την πρώτη ανάρτηση μετά από πολύ καιρό. Όπως έχω πει πολλές φορές, το Καλοκαίρι γενικά δεν είναι η αγαπημένη μου εποχή.Το φετινό Καλοκαίρι είχε απ΄ολα, άγχος, αγωνία, οριστικό αποχωρισμό αγαπημένων, εγχειρήσεις, νοσοκομεία και άλλα μικρά και μεγάλα δυσάρεστα.

Κέικ Λεμονιού / Lemon Cake With Yogurt Glaze

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
55 users have voted.
For English, scroll down Μαζέψαμε τα λεμόνια μας πριν το χιόνι και έφτασε η ώρα να τα χρησιμοποιήσουμε για να μη μας χαλάσουν. Έφτιαξα και κρέμα λεμονιού και λεμονάδα, καιρός είναι να φτιάξουμε και ένα κέικ. Άλλο ένα κέικ λεμονιού θα μου πείτε; Τί το ιδιαίτερο έχει; Τίποτα θα πω εγώ αλλά είναι τόσο ζουμερό και τόσο νόστιμο που δε θα μπορούσα να μη το βάλω.

Ρολά κανέλας με καρότο σε κέικ / Carrot-Cinnamon Roll Cake

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
168 users have voted.
  For English, scroll down Μου αρέσουν τα περίεργα και ιδιαίτερα, το έχω ξαναπεί. Μόλις είδα λοιπόν αυτή τη συνταγή σε ένα αμερικάνικο περιοδικό εννοείται πως έπρεπε να το δοκιμάσω.

Crumb Κέικ Με Μύρτιλα / Blueberry Crumb Cake

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
116 users have voted.
 Τα blueberries ήταν τόσο καιρό στην κατάψυξη και περίμεναν κι αυτά την ευκαιρία τους να λάμψουν! Εγώ πάλι με καμια διάθεση για οτιδήποτε, απέφευγα ακόμα και να τα κοιτάξω :) Γενικά οι μέρες δεν είναι πολύ καλές, άγχος, αγωνία, αγαπημένοι φίλοι που έφυγαν από κοντά μας και γενικά αυτά που ακούμε και βλέπουμε δεν είναι και ότι καλύτερο να μας φτιάξει το κέφι.  Και τώρα για τη συνταγή.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut