Jump to Navigation

Η δίαιτα Ducan ( 1η & 2η Φάση)

up
166 users have voted.

ΜΕΘΟΔΟΣ DUCANΗ δίαιτα ονομάζεται Ducan από τον γάλλο γιατρό Ducan.Χωρίζεται σε 4 φάσεις, τις οποίες πρέπει να ακολουθήσετε κατά γράμμα για να έχουν αποτέλεσμα. Μην παραλείψετε τις φάσεις 3 και 4, τα κιλά θα επανέλθουν αμέσως και με το παραπάνω.Η μέθοδος είναι πρωτεϊνική με εναλλαγή πρωτεΐνης και λαχανικών από την 2η φάση.

Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο ioccalice.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Σολωμός ψητός με σάλτσα τυριού

(ioccalice.blogspot.com)
up
297 users have voted.

Υλικά--------2 κομμάτια σολωμού1 κρεμμυδάκι ξερό5 σκελίδες σκόρδοΑλάτι, πιπέρι κόκκινοΓια την σάλτσα------------------100 γρ.τυρί4     κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό2     σκελίδες σκόρδο1     κ.γ.

Συκωτάκι μοσχαρίσιο με μαρουλάκια- Δίαιτα Dukan

(ioccalice.blogspot.com)
up
430 users have voted.

 Υλικά---------- 4 μέτριες φέτες συκώτι μοσχαρίσιο1 μαρούλι τρυφερό1 μέτριο κρεμμύδι ξερό3 κρεμμυδάκια φρέσκα3 σκελίδες σκόρδο1 κ.σ.

Κρέπα δίαιτας Dukan

(ioccalice.blogspot.com)
up
183 users have voted.

Υλικά--------1 αυγό1 κουτ.σούπας πίτουρο βρώμης1 κουτ.σούπας πίτουρο σταριού1 κουτ.σούπας κρέμα τυριού 0,2%λίγο αλάτιΕκτέλεση-------------Χτυπάμε σ'ένα βαθύ πιάτο ένα αυγό με το πηρούνι και προσθέτουμε το τυρί . Ενωποιούμε τα υλικά αυτά και προσθέτουμε το αλάτι και τα πίτουρα.Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγανάκι και το λαδώνουμε με ελάχιστο λάδι.

Γεύμα για τη δίαιτα Dukan-Κρέας με sause

(ioccalice.blogspot.com)
up
222 users have voted.

 Η πρόταση μου γιαυτό το γεύμα, είναι για τις μέρες της καθαρής πρωτείνης.Φτιάχνουμε το ψωμάκι και το χωρίζουμε σε δέκα κομμάτια για τις επόμενες 10 μέρες και τρώμε ένα κομμάτι τη μέρα.http://ioccalice.blogspot.gr/2012/10/dukan.htmlΑνακατεύουμε σ' ένα κουπάκι γιαούρτι  0%, λίγο λεμόνι, λίγο αλάτι  και

Δίαιτα Dukan ( 3η & 4η Φάση)

(ioccalice.blogspot.com)
up
240 users have voted.

3 ΦΑΣΗ----------- 3η φάση (απαραίτητη!!!) (προ συντήρηση)Η φάση αυτή διαρκεί ανάλογα με τα κιλά που χάσαμε. Για κάθε κιλό χαμένο κάνουμε 10 μέρες συντήρηση, δηλαδή αν χάσαμε 5 κιλά = 50 μέρες.



Main menu 2

1 | by Dr. Radut