Jump to Navigation

Ζεστό κρασί - vin chaud

up
372 users have voted.

Ζεστό κρασί, με πλούσια γεύση και θερμαντικές ιδιότητες, ιδανικό για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Ότι πρέπει για μια ρομαντική βραδιά ή μια καλή παρέα.

Cocktail

σχετικά υλικά :
Συνταγές με κόκκινο κρασί
Συνταγές με κανέλλα

Ανακατέψτε όλα μαζί τα υλικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα.

Ζεστάνετε το υγρό μείγμα σε πολύ χαμηλή φωτιά και μη το αφήσετε να βράσει.

Θεωρείτε ότι τ...

Διάβασε τη συνταγή στο www.sidages.gr

Σχετικές συνταγές

ΑΣΊ ΠΑΡΜΑΝΤΙΈ, Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ // HACHIS PARMENTIE, IL GATO' DI PATATE ALLA FRANCESE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
706 users have voted.
ΑΣΊ ΠΑΡΜΑΝΤΙΈ, Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥΤο ασί παρμαντιέ (hachis parmentier) απο την Γαλλία, είναι ένα πιάτο με βάση τον πουρέ πατάτας και μοιάζει πάρα πολύ με την πιο γνωστή σε εμάς αγγλική "πίτα του βοσκού" (shepherd 's pie), αλλά και το ιταλικό gatò di patate.

γλυκό καλοκαιρινό με φρέσκα βερίκοκα

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
2123 users have voted.
Ανάλαφρο, καλοκαιρινό γλύκισμα με βερίκοκαphotosερασι τέχνηςΕίναι ένα κλασικά ελαφρύ, Γαλλικής προέλευσης γλυκάκι. Γίνεται με φρέσκα βερίκοκα, μοιάζει κάπως με τάρτα, με κλαφουτί ή με flan, δροσερό, καλοκαιρινό, εύκολο και γρήγορο.  Θα χρειαστούμε :- 12 ως 14 βερίκοκα- 3 μεγάλα αυγά- 2 βανίλιες- 70 γραμ ζάχαρη γιά τον χυλό και λίγη ακόμα γιά τα βερίκοκα- 2 γεμάτες κ. σ.

ΤΑΡΤΑ ΜΗΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΣΑΤΙΑ // CROSTATA DI MELE ALL' ALSAZIANA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1137 users have voted.
ΤΑΡΤΑ ΜΗΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΣΑΤΙΑ Η tarte aux pommes alsacienne, είναι ένα κλασσικό γλυκάκι στην περιοχή της Αλσατίας, με πολύ μήλο, και υπέροχη κρεμώδη γέμιση!Απλή, "χωριάτικη" συνταγούλα με λίγα υλικά, που ετοιμάζεται αμέσως!

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΟΝΚΌΡΝΤ // TORTA CONCORDE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
777 users have voted.
ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΟΝΚΌΡΝΤGâteau Concorde, υπέροχη σοκολατένια τούρτα από την γαλλική ζαχαροπλαστική παράδοση; αποτελείται από μαρέγκες και αφράτη, μαστιχωτή μους σοκολάτας και σίγουρα θα την λατρέψουν οι εραστές της σοκολάτας!Μία τούρτα που φτιάχνω αρκετά συχνά τώρα τελευταία, αφού είναι εύκολη και μου δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσω τα πολλά ασπράδια αυγών που μου περισσεύουν από άλλα γλυκά πα

Τάρτα με αχλάδια και ροκφόρ

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
817 users have voted.
Αλμυρή τάρτα με αχλάδι και μπλέ τυρίphotos της συνταγήςερασι τέχνηςΈχουμε μιλήσει πρόσφατα γιά το αχλάδι , αλλά το θέλει πάλι η εποχή, αφού καλοκαίρι στον ευλογημένο τόπο, απολαμβάνουμε τα ευλογημένα φρούτα του!Γιά την τάρτα αυτή θα χρειαστούμε :ένα ταψί 30 cm.γιά την Pâte brisée - 250 γραμ αλεύρι- 175 γραμ μαλακό βούτυρο- 1 αυγό- 5 cl γάλα ή νερό- μιά πρέζα αλάτιγιά την γέμιση- λίγα ώριμα αχλάδια


Main menu 2

1 | by Dr. Radut