Jump to Navigation

ΕΥΚΟΛΗ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΦΡΟΥΤΩΝ (ΚΟΝΣΕΡΒΑ) // CONSERVE DI FRUTTA SCIROPPATA

up
62 users have voted.
ΕΥΚΟΛΗ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΦΡΟΥΤΩΝ (ΚΟΝΣΕΡΒΑ)Το καλοκαίρι μας προσφέρει άφθονα φρούτα, τα οποία καλό είναι να τα απολαμβάνουμε φρέσκα. Πολλές φορές όμως, και ιδίως αν έχουμε δικά μας δέντρα με άφθονη παραγωγή, θέλουμε να τα διατηρήσουμε γιά να τα χρησιμοποιήσουμε και αργότερα. Ενας τρόπος βέβαια είναι να φτιάξουμε μαρμελάδες ή γλυκά του κουταλιού, αλλά επίσης δημοφιλής είναι και η κονσερβοποιημένη κομπόστα.Παλαιότερα είχαμε δεί πως κάνουμε κονσέρβα τα κεράσια (εδώ).
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΚΛΑΦΟΥΤΙ ΜΕ ΜΗΛΑ // CLAFOUTIS ALLE MELE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
89 users have voted.
ΚΛΑΦΟΥΤΙ ΜΕ ΜΗΛΑ Κλαφουτί (clafoutis) ένα πολύ λιτό γλυκάκι από την γαλλική κουζίνα, το οποίο μοιάζει περισσότερο με ψημένη κρέμα (φλαν) με φρέσκα, συνήθως, φρούτα.

ΚΟΤΟΝΙΆΤΑ : ΤΟ ΚΥΔΩΝΟΠΑΣΤΟ ΑΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ // LA COTOGNATA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
346 users have voted.
ΚΟΤΟΝΙΆΤΑ : ΤΟ ΚΥΔΩΝΟΠΑΣΤΟ ΑΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑΛατρεύω το κυδωνόπαστο, μου θυμίζει λίγο και την παιδική μου ηλικία, όταν πηγαίναμε μαζί με τον παππού μου και το αγοράζαμε απο το κατάστημα του Παπαγεωργίου, πίσω από την εκκλησία του Αγιου Μηνά!

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΩΝ ♦♦ TORTA DI MELE AGLI ALBUMI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
582 users have voted.
ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΩΝΜια μηλόπιτα της ... ανακυκλωσης, αφού προέκυψε απο την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν κάποια μηλαράκια που ... βαρέθηκαν να περιμένουν μέσα στο ψυγείο μου, καθώς και τα ασπράδια που περίσσεψαν από κάποια κρέμα ζαχαροπλαστικής που είχα φτιάξει...

ΚΥΔΩΝΙΑ ΨΗΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΙ RUMTOPF ♦♦ MELE COTOGNE AL FORNO CON MOSTO COTTO E RUMTOPF

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
352 users have voted.
ΚΥΔΩΝΙΑ ΨΗΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΙ RUMTOPF Ψητά κυδώνια στον φούρνο, φθινοπωρινό γλυκάκι ρετρό, εύκολο και πολύ αγαπημένο. Επειδή μου αρέσουν οι γευστικές παραλλαγές, εμπλούτισα την συνταγή με σπιτικό πετιμέζι και rumtopf, το λικέρ με γεύση φρούτων και νότες μπαχαρικών.

ΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ♦♦ GELO DI ARANCIA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
524 users have voted.
ΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ(GELO DI ARANCIA) Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε για τα ζελέ της παραδοσιακής σιτσιλιάνικης κουζίνας. Εχουμε δοκιμάσει ήδη το ζελέ καρπούζι και το ζελέ λεμόνι. Πρόσφατα έτυχε να αγοράσω πορτοκάλια για να φτιάξω ένα άλλο γλυκό, και καθώς ήταν συσκευασμένα σε διχτάκι, περίσσεψαν αρκετά.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut