Jump to Navigation

Γλυκό κουταλιού καρπούζι δίχρωμο και χωρίς ασβέστη

up
15 users have voted.
Κοιμάσαι ένα καλοκαιρινό βράδυ, ζεσταίνεσαι κατά τη διάρκεια της νύχτας, βάζεις κλιματιστικό για να μην έχεις εφιάλτες και ονειρεύεσαι θάλασσα, παραλία με χρυσή αμμουδιά κι εκεί που είσαι κάτω από την ομπρέλα και γεμάτη αντηλιακό έρχεται κάποιος και σου δίνει ένα μικρό άσπρο πλαστικό ποτηράκι, απ' αυτά των καλοκαιρινών πικ νικ. Κι ενώ νομίζεις ότι ήρθε ένας θεόσταλτος καφεδάκος, κοιτάζεις μέσα και τί να δεις... έχει γλυκό καρπούζι...(!!!) γλυκό κουταλιού καρπούζι!!! Με το μικρό κουταλάκι που συνοδεύει το ποτηράκι βάζεις στο στόμα σου τη πρώτη μπουκιά και γεμίζεις γλύκα...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΚΙΤΡΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ // SCORZE DI CEDRO, DOLCE SOTTO SCIROPPO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
269 users have voted.
ΚΙΤΡΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥΣτην προηγούμενη ανάρτηση είχαμε μιλήσει γιά τα καντίτι κίτρου.

ΣΤΑΦΥΛΙ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ♦♦ UVA MOSCATO BIANCO, DOLCE SOTTO SCIROPPO, CON VINO MOSCATO E MANDORLE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
705 users have voted.
ΣΤΑΦΥΛΙ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑΓλυκό κουταλιού σταφύλι, λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, συνδυάζει το φρούτο με την σπιρτάδα του αλκοόλ και εναλάσσει το μελωμένο σταφύλι με το τραγανό αμύγδαλο.  Αν και τα σταφυλια υπάρχουν στην αγορά ήδη από τον Ιούνιο - Ιούλιο, πάντα μα πάντα γλυκό, μαρμελάδα, μουσταλευριά και ότι άλλο έχει σχέση με αυτά, το ετοιμάζω μέσα στον Σεπτέμβριο.

Γλυκό κουταλιού καρπούζι ή αλλιώς... το διάφανο γλυκό!

(tantekiki.blogspot.gr)
up
583 users have voted.
                        Η απίστευτη νοστιμιά της καρπουζόφλουδαςΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!!!Αύγουστος, το καρπούζι στα καλύτερά του κι εγώ αβάσταχτα ερωτευμένη μαζί του (ευτυχώς όχι μόνον με το καρπούζι ... να το επισημάνω για να μην διαμαρτυρηθεί κάποιος ...και δικαιολογημένα εδώ που τα λέμε χαχαχα!!).Είναι η εποχή που ποτέ από το τραπέζι δεν λείπει ο κατακόκκινος, γλυκός θησαυρός!

Φράουλα γλυκό κουταλιού

(tantekiki.blogspot.gr)
up
553 users have voted.
Φράουλες!! Ένα από τα πιο όμορφα, αρωματικά κι αγαπημένα μου φρούτα. Θα μπορούσα να τρώω όλη μέρα και κάθε μέρα φράουλες... εντάξει... δεν το κάνω... αλλά τρόπος του λέγειν!! Οι φραουλιές ήταν ένα φυτό που υπήρχε στον κήπο της γιαγιάς μου.

Λεμονόφλουδα γλυκό κουταλιού

(tantekiki.blogspot.gr)
up
325 users have voted.
Σαββατοκύριακο!!!! Πρωινό ήρεμο, πλήρες! Χυμός, γάλα, καφές, ψωμί με βούτυρο και μέλι ή μαρμελάδα! Ο ήλιος να λάμπει ανοιξιάτικος κι ένας καφές να στέκεται στο τραπέζι περιμένοντας να χαρίσει την ενέργειά του! Κι εκεί παραδίπλα ένα γλυκάκι του κουταλιού...αυτή τη φορά ...


Main menu 2

1 | by Dr. Radut