Jump to Navigation

γλυκόξινοι κεφτέδες/Sweet And Sour Meatballs

up
139 users have voted.
Όπως έχω ξαναπεί, μου αρέσουν τα.. διαφορετικά φαγητά. Αυτό πιστεύω το έχετε καταλάβει όσοι έχετε την καλοσύνη να παρακολουθείτε το blog  μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να δω κάποιο ιδιαίτερο φαγητό και να μην το φτιάξω. Έχω βέβαια και τη συμπαράσταση των αγοριών μου, που τρώνε ότι τους φτιάξω με ευχαρίστηση.  Έτσι και τώρα, που βρήκα σε ένα από τα περιοδικά της Χαράς αυτή τη συνταγή για κεφτέδες με ζαχαρούχο γάλα, δεν υπήρχε περίπτωση να μη το δοκιμάσω.
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

κεφτέδες με αβγά/Meatballs Frittata

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
402 users have voted.
Ένα χωριάτικο τυρί που έφτασε στα χέρια μου ήταν η αιτία να γίνει αυτή η συνταγή.Μου δώσανε λοιπόν κατσικίσιο τυρί από την Εύβοια. Συνήθως είναι σχετικά μαλακό, αυτή τη φορά το τυρί ήταν αρκετά στεγνό αλλά το ίδιο νόστιμο.

κροκέτες με Jamón/Jamon croquettes

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
1361 users have voted.
Πριν από λίγο καιρό είχαμε την ευχαρίστηση να έχουμε επίσκεψη το πολυταξιδεμένο της Χαράς. Και δεν ήρθε μόνος του, ήρθε με ένα μπούτι Jamón από την Ισπανία :)Δε θα πω τίποτα για το πόσο χαρήκαμε που τον είδαμε μετά από τόσο καιρό και πόσο ωραία περάσαμε....αυτά τα κρατάμε για τον εαυτό μας...Εδώ σαν blog μαγειρικής θα μιλήσουμε για το Jamón.

πεϊνιρλί με κιμά και αυγό/Peinirli

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
1424 users have voted.
Πως μου αρέσουν τα πεϊνιρλί! Με κιμά, με τυριά, με λαχανικά, όποια γέμιση και να έχουν είναι νοστιμότατα. Το συγκεκριμένο είναι πολύ νόστιμο και ιδιαίτερα χορταστικό. Τη συνταγή τη βρήκα σε ένα από τα βιβλιαράκια συνταγών που βρίσκει η μανούλα μου στα τηλεπεριοδικά της και μου τα δίνει.

Συκωταριά φρικασέ/Sykotaria (Lamb Organ Meat) In An Egg-Lemon Sauce

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
749 users have voted.
For English, scroll downΚαλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα! Άρχισαν οι έντονες προετοιμασίες για το Πάσχα... Στο σπίτι μας οι προετοιμασίες βρίσκονται σε ρυθμό επανάληψης γιατί τα τσουρέκια που είχα φτιάξει, ήδη καταναλώθηκαν και πρέπει να ξαναφτιάξω... Αυτή τη φορά νομίζω πως θα πρέπει να τα κρύψω...

Beef Stew With Green Olives/Κοκκινιστό Μοσχάρι Με Πράσινες Ελιές

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
399 users have voted.
Η συνταγή και στα Ελληνικά, πιο κάτωWe start off another week with a dish I have wanted to try for the longest time.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut