Jump to Navigation

Γλάσο βουτύρου

up
148 users have voted.
Υλικά:  4 κρόκοι αυγών1 ¼ κούπα άχνη1 κούπα βούτυροΆρωμα της επιλογής σας Γαλλική συνταγή! Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  1 read more
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Σοκολατόπιτα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
56 users have voted.
   Σοκολατόπιτα  ζουμερή !!!!Υλικά5αβγά1κουπα του νες καφέ ηλιέλαιοΜισή κούπα γάλαΜισή κούπα ζάχαρη1 1/2 κούπα αλεύρι γ.ο.χΜισή κούπα κακάοΈνα φάκελο μπεικινΜια βανίλιαΧτυπάμε αβγά με ζάχαρη μόλις αφρατέψουν προσθέτουμε τα υπόλοιπα τοποθετούμε το μείγμα σε αλευρωμενο ταψί και ψήνουμε στους 180 Για 25 /30 λεπτά ανάλογα το φούρνοΓια το σιρόπι3 κούπες ζάχαρη3κουπες νερόΈνα ξυλάκι κανέλλαΤα βράζουμε γ

Καραμέλα -σοκολάτα -τούρτα !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
3017 users have voted.
Για το παντεσπάνι...250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου3/4 της κούπας κακάο άγλυκο2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ1 κ.γ. αλάτι1 1/2 κούπα ζάχαρη κρυσταλλική2 κ.γ.

Τούρτα σοκολάτας -Θεική !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
2958 users have voted.
Θα σας δείξουμε πως να κάνετε βήμα βήμα την πιο νόστιμη τούρτα σοκολατίνα για όλες σας τις περιστάσεις!!!Υλικά-IngredientsΓια το παντεσπάνι-For the sponge cake4 αυγά-4 eggs150 γρ ζάχαρη-150 gr sugar150 γρ αλεύρι-150 gr flour50 γρ κακάο σε σκόνη-50 gr cocoa powder100 γρ ηλιέλαιο-100 gr sunflower oil1 κτγ μπέικεν πάουντερ-1 tsp baking powderΓια το σιρόπι-For the syrup130 γρ ζάχαρη-130 gr sugar130 γρ

Σουφλέ σοκολάτας !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
3012 users have voted.
Σουφλέ Σοκολάτας με υγρή, απολαυστική γέμιση !!Εύκολο, γρήγορο, απλό, λαχταριστό!!Υλικά    200 γρ. κουβερτούρα    150 γρ. μαργαρίνη    100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις    1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ    100 γρ.

Κέικ με γλάσο- Αρωματικό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
3004 users have voted.
 Υλικά5 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου1 κούπα ζάχαρη1κούπα ελαιόλαδο2+1/2 κούπες αλεύρι1 μπέικιν ξύσμα από 1 πορτοκάλι1 κούπα χυμό πορτοκαλιού ΕκτέλεσηΧτυπάμε πολύ.καλά τ αυγά με  την  ζάχαρη να αφρατέψουν.Ρίχνουμε το λάδι και στη συνέχεια αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν και  το χυμό.Ρίχνουμε διαδοχικά αλεύρι χυμό .Ψήνουμε το κέικ σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς γ 50 -55 λεπτά ανάλογα το φούρνο


Main menu 2

1 | by Dr. Radut