Jump to Navigation

Γιαουρτογλυκό με φράουλα

up
130 users have voted.
Υλικά:  Για 6-8 άτομα3 φύλλα ζελατίνης200 γραμμάρια φράουλες120 γραμμάρια τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη100 ml άπαχο γιαούρτι75 γραμμάρια μπισκότα15 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος ή υγείας15 γραμμάρια βούτυρο ανάλατο Δροσερό και εύκολο γλυκό με απλά υλικά για όλες τις ώρες Απαιτούμενος χρόνος:  30 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  1 read more
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Πάστες Κασετίνα στην πιο Εύκολη Εκδοχή!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
694 users have voted.
 Πάστες Κασετίνα Όνειρο, Πόσοι τις θυμάστε;;Μια ξεχασμένη στο χρόνο συνταγή για τις ονειρικές Πάστες Κασετίνα που έκαναν Θραύση.

Ασυνήθιστος Χαλβάς Λεμονιού με Εκπληκτικά Αρώματα, Σπυρωτη Γεύση και Έκπληξη στο εσωτερικό του Μοναδική!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
820 users have voted.
Μοσχοβολιστός Σιμιγδαλένιος Χαλβάς Λεμονιού Ανεπανάληπτος!!Ένας Ασυνήθιστος Χαλβάς Λεμονιού με Εκπληκτικά Αρώματα, Σπυρωτη Γεύση και Έκπληξη στο εσωτερικό του Μοναδική!!!Μοσχοβολυστός Χαλβάς Λεμονιού Όνειρο!!Για το Σιρόπι700 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική670 γρ Νερό300 γρ Φρέσκος Χυμός Λεμονιού2 Βανίλιες2 Φλούδες ΛεμόνιΓια το Χαλβά130 γρ Σησαμέλαιο ή Ηλιέλαιο340 γρ Σιμιγδάλι Χονδρό30 γρ Κουβερτούρα 70%Για

Τα ωραιότερα Κοκάκια που έχετε φτιάξει και δοκιμάσει!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
815 users have voted.
Τα Θεϊκά Κοκάκια του BakeiT με Πάντα Επιτυχημένη Συνταγή!Πιστεύω η ωραιότερη και πάντα Επιτυχημένη Επαγγελματική Συνταγή για τα ωραιότερα Κοκάκια που έχετε φτιάξει και δοκιμάσει.

Καριόκες -Γευστικές -Εύκολες !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1206 users have voted.
 Γευστικές εύκολες καριόκες!!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΒράζω για δυο λεπτά 200 γραμ ζάχαρη με τέσσερις κουταλιές κακάο ,200 γραμ νερό και μισό κουταλάκι κανέλα .Τρίβω στο μούλτι 150 γραμ μπισκότα και 250 γραμ καρύδια και τα ρίχνω στο υγρό με δυο κουταλιές σούπας κονιάκ .Ανακατεύω κάνω μπαστούνι.Το τυλίγο με μεμβράνη ή λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο.Βάζω ψυγείο η κατάψυξη να παγώσει .Τις περνάω από γλάσο που έκανα


Main menu 2

1 | by Dr. Radut