Jump to Navigation

Αλμυρά κεκάκια καρδούλες

up
338 users have voted.
Αλμυρές καρδούλες για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου;; Γιατί όχι;;Η αλήθεια είναι ότι έχουμε συνδέσει την γιορτή αυτή με τις γλυκές λιχουδιές.Εμείς όμως σας προτείνουμε σήμερα μιαν εύκολη συνταγή για κεκάκια, που όχι … δεν είναι γλυκά!Τυρένια κεκάκια-καρδούλες με ζαμπόν και φυστικοβούτυρο.Κομματάκια κόκκινης πιπεριάς στην κορυφή τους, δίνουν το κόκκινο χρώμα που κυριαρχεί την ημέρα αυτή.Σας προτείνω να κρατήσετε αυτή τη συνταγή και για τον οποιονδήποτε γιορτινό μπουφέ που θα ετοιμάσετε στο μέλλον.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Σπανακομαφινάκια

(syntageskardias.blogspot.gr)
up
191 users have voted.
Συνήθως το βράδυ της Αναστάσεως, μαζί με την μαγειρίτσα ετοιμάζω και ένα δυο μεζεδάκια, για τους ….

Τυρομπαλίτσες με σουρίμι

(syntageskardias.blogspot.gr)
up
179 users have voted.
Τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς αυτό που διανύουμε!!Ευχόμαστε να το χαρείτε όλοι, και να περάσετε ένα πολύ όμορφο τριήμερο.Για σήμερα διαλέξαμε ένα μεζεδάκι πολύ νόστιμο και πολύ «χαρούμενο», για μένα ένα από τα καλύτερα μεζεδάκια.

Corn dogs

(syntageskardias.blogspot.gr)
up
171 users have voted.
Τα corn dogs είναι μια λιχουδιά που μας έρχεται από την Β. Αμερική.Είναι λουκάνικα που μοιάζουν με τα γνωστά μας τ. Φρανγκφούρτης, βουτηγμένα σε ένα παχύ χυλό, που περιέχει αλεύρι καλαμποκιού. Κατόπιν τηγανίζονται σε μπόλικο σπορέλαιο και σερβίρονται αμέσως.Τα είχα δει σε αμερικάνικα σάιτ και μου κίνησαν την περιέργεια.

Κουλούρια γεμιστά

(syntageskardias.blogspot.gr)
up
184 users have voted, including you.
Η σημερινή μας πρόταση για ένα νόστιμο σνακ, πιστεύω θα σας ενθουσιάσει!!Πολύ συχνά προβληματίζομαι, όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι, τι να φτιάξω για να δώσω στο παιδί μου να φάει στο σχολείο ή τι να πάρουμε και εμείς μαζί μας στη δουλειά.Σκαρφίστηκα λοιπόν αυτά τα κουλουράκια με σπιτικό φύλλο ζύμης, και από τότε που τα δοκιμάσαμε τα φτιάχνω συχνά.Τα υλικά τους είναι λίγα και η εκτέλεσή τους

Τυροκαυτερή με κατίκι και goji berries & ντιπ με πελτέ

(syntageskardias.blogspot.gr)
up
266 users have voted.
Δροσερή τυροκαυτερή που όλοι λατρεύουμε σε μια πιο ανάλαφρη εκδοχή, απαλλαγμένη από τη φέτα.Την εμπλούτισα με goji berries, γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.Έφτιαξα και ένα ντιπ με πελτέ ντομάτας, κι έτσι είχαμε δύο ντιπάκια για να βουτάμε απολαυστικά τα κριτσινάκια μας.Η συνταγή αυτή ήταν η δεύτερη συμμετοχή μου στον φετινό διαγωνισμό των Friday’s με θέμα «Living well”, γι αυτό και οι πο


Main menu 2

1 | by Dr. Radut